dora750 pisze: I knedliczki. MniamNiestety restauracja padła z braku klientów, szkoda.
A knedliczki z gulaszem-pycha!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dora750 pisze: I knedliczki. MniamNiestety restauracja padła z braku klientów, szkoda.
kalair pisze:dora750 pisze: I knedliczki. MniamNiestety restauracja padła z braku klientów, szkoda.
A knedliczki z gulaszem-pycha!
kinga w. pisze:Knedliczki z gulaszem... I ich brynzowe halouszki... Dooobre...
No, nie - mam zamiar wrócić do normalniejszego jedzonka, ale takie wynalazki jak placki ziemniaczane to już chyba nie. To ekstremalnie kaloryczne.
kalair pisze:kinga w. pisze:Knedliczki z gulaszem... I ich brynzowe halouszki... Dooobre...
No, nie - mam zamiar wrócić do normalniejszego jedzonka, ale takie wynalazki jak placki ziemniaczane to już chyba nie. To ekstremalnie kaloryczne.
Kinga,jeżeli to będzie w rozsądnej ilości...Bez sera i śmietany..
Tyzma pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Knedliczki z gulaszem... I ich brynzowe halouszki... Dooobre...
znaczy z serem i śmietaną 1 sztuka i potem 5 przysiadówi będzie dobrze
dora750 pisze:Mnie to gubi słodyczochęćAle ostatnio zamiast ciastek wtryniam... suszone owoce. Zdrowsze chyba... np. suszona żurawina. Mniam.
Tyzma pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Knedliczki z gulaszem... I ich brynzowe halouszki... Dooobre...
znaczy z serem i śmietaną 1 sztuka i potem 5 przysiadówi będzie dobrze
kinga w. pisze:dora750 pisze:Mnie to gubi słodyczochęćAle ostatnio zamiast ciastek wtryniam... suszone owoce. Zdrowsze chyba... np. suszona żurawina. Mniam.
Truskawki z bitą śmietaną, wielki kawał orzechowego tortu i gorzka czekolada... Dużo czekolady... I ogromny sernik.
kalair pisze:kinga w. pisze:dora750 pisze:Mnie to gubi słodyczochęćAle ostatnio zamiast ciastek wtryniam... suszone owoce. Zdrowsze chyba... np. suszona żurawina. Mniam.
Truskawki z bitą śmietaną, wielki kawał orzechowego tortu i gorzka czekolada... Dużo czekolady... I ogromny sernik.
Lody czekoladowe,orzechowe,
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:dora750 pisze:Mnie to gubi słodyczochęćAle ostatnio zamiast ciastek wtryniam... suszone owoce. Zdrowsze chyba... np. suszona żurawina. Mniam.
Lody czekoladowe,orzechowe,
czekoladowo bananowe... I naleśniki z kremem jogurtowym, rodzynkami i polewą truskawkową...
batumi pisze:i wg kabaretu OTTO;
"a na to wszystko zasmazka"
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 31 gości