Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ana_Zbyska pisze:A ja mam dobrą wiadomość![]()
jutro Alhambra jedzie do Birmy![]()
Ja od początku namawiałam Panstwa na 2 koty, Pan był jak najbardziej za, natomiast jego żona troszeczkę się obawiała..
Dzisiaj zadzwonili i oznajmili mi tę cudowną wiadomość, że jutro przyjadą po Alhambrę![]()
Bardzo mnie to cieszy!
Ana_Zbyska pisze:No i Alhambra właśnie pojechała!![]()
![]()
![]()
Alhambra dzisiaj dołączy do swojej siostry, Birma już jej oczekuje:)
Pastwo bardzo fajni i odpowiedzialni. Zapewnili, że okna zabezpieczą, jeść będą same dobre rzeczy, żadnych kitekatów (Pani sama powiedziała, dlaczego nie ma zamiaru karmić tym kotów) no i dużo miłości na pewno dostaną:) Bardzo się cieszę i życzę czarnulkom powodzenia:)
Ale to nie koniec dobrych wieśc![]()
Dzisiaj również do swojego domu pojechała mieszkanka kociarni...WERONA![]()
![]()
![]()
Pan był już w sobotę, wszyscy zakochali się w Weronce. Będzie miała zapewnioną specjalistyczną dietę, której nowi właściciele muszą przestrzegać.
Czyli dzsiaj 2 adopcje Czarnych Pań
luelka pisze:A ja chciałabym poprosić o radę w związku z chorobą naszej dawnej podopiecznej, CKLaimy. Jej Pani od paru miesięcy szuka powodu małych wyłysień, które powstają na skórze. Laima jest leczona i konsultowana u dwóch z trzech najlepszych wetów w Krakowie, jakich znam.
Wykluczono już grzyby, wirusy, bakterie, pasożyty... I teraz tak naprawdę zostały jeszcze alergia pokarmowa i... pęcherzyca.
Ja nie mam żadnego doświadczenia w opiece nad kotami alergikami - jakie są dobre, sprawdzone karmy bez kurczaka?
luelka pisze:A ja chciałabym poprosić o radę w związku z chorobą naszej dawnej podopiecznej, CKLaimy. Jej Pani od paru miesięcy szuka powodu małych wyłysień, które powstają na skórze. Laima jest leczona i konsultowana u dwóch z trzech najlepszych wetów w Krakowie, jakich znam.
Wykluczono już grzyby, wirusy, bakterie, pasożyty... I teraz tak naprawdę zostały jeszcze alergia pokarmowa i... pęcherzyca.
Ja nie mam żadnego doświadczenia w opiece nad kotami alergikami - jakie są dobre, sprawdzone karmy bez kurczaka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 21 gości