Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tyzma pisze::( a sprawdzałaś poduszeczki i pazurki - może zaczepił o coś pazurem i zranił?
kinga w. pisze:Jego ta łapka boli. Śpi, ale co chwila sie przekłada, układa tę łapkę wyciągniętą i ciągle poprawia. Jego to boli. Wyraźnie.
kalair pisze:kinga w. pisze:Jego ta łapka boli. Śpi, ale co chwila sie przekłada, układa tę łapkę wyciągniętą i ciągle poprawia. Jego to boli. Wyraźnie.
Może się gdzieś uderzył, źle skoczył?...
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Jego ta łapka boli. Śpi, ale co chwila sie przekłada, układa tę łapkę wyciągniętą i ciągle poprawia. Jego to boli. Wyraźnie.
Nie wiem... Całe popołudnie śpią.
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Jego ta łapka boli. Śpi, ale co chwila sie przekłada, układa tę łapkę wyciągniętą i ciągle poprawia. Jego to boli. Wyraźnie.
Moje też.
Spokojnie Kinga.Nic mu nie będzie.
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Jego ta łapka boli. Śpi, ale co chwila sie przekłada, układa tę łapkę wyciągniętą i ciągle poprawia. Jego to boli. Wyraźnie.
Moje też.
Spokojnie Kinga.Nic mu nie będzie.
Jak mu do jutra nie przejdzie... wezmę go do weta.
gpower pisze:no Tysio mnie powala. Mialem kiedys bardzo podobnego kotka, bylo mu - pazurkiewicz. sweet
kalair pisze:kinga w. pisze:Wszystkie śpią. O tej porze to norma.
Do północy?Kretki tak śpią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 50 gości