Safarii pisze:ale ona jest piękna
ciekawe ile Mankell osiągnie, wydaje mi się ze dużo bo jakieś takie długie łapska ma i dupsko takie kwadratowe dostaje....ale główka mała

Nio ładna jest, śmieje sie że mam takiego "rasowego mini-mini maine coona"

ma troche śmieszną budowe bo przednie łapki ma wyraźnie krótsze niż moja druga kotak (zwykły dachowiec) i w sumie to jest od niej mniejsza wielkością choć nadrabia futrem którego wszędzie pełno

no ale lubi jak sie ją czesze, za to łapy ma minimum 2 razy więszke od mojego dachowca ,wet stwierdził że komuś krzyżówka sie nie udała i pozbył sie biednej kici - nie wie co stradził głupek jeden

i doprowadził ją do takiego stanu że aż żal wspominać skrajnie zagłodzona, zarobaczona i bardzo chora

wet sie potem przyznał że nie dawał jej szans i śmieje sie że do mnie na tymczas to same takie chudziutkie powinny trafiać bo potem aż sie nadziwić nie można.
Mysle, że jeśli kicia widzi że trafiła w dobre ręce, ma opieke i jest kochana to jakoś szybciej wraca do zdrowia (wiadomo nie zawsze nam sie udaje im pomóc), a mojej kotki nie mogłam oddać

za bardzo ją pokochamam, czasem cięźko jest oddać tymczasika bo im dłużej jest u ciebie to sie człowiek przywiązuje i potem szuka dla niego najlepsiejszego domku, za to ją pokochałam od razu

no i już została