kinga w. pisze:Chciałabym pościelić... Może zrobić sobie kawkę i zabrac do roboty, nie czekając aż matołkom przejdzie głupawa zabawa. One mnie tyranizują uzależniając mój czas od swojego widzimisię.
Zrób sobie kawę, usiądź tyłem do łóżka i wypij

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Chciałabym pościelić... Może zrobić sobie kawkę i zabrac do roboty, nie czekając aż matołkom przejdzie głupawa zabawa. One mnie tyranizują uzależniając mój czas od swojego widzimisię.
tosiula pisze:kinga w. pisze:Chciałabym pościelić... Może zrobić sobie kawkę i zabrac do roboty, nie czekając aż matołkom przejdzie głupawa zabawa. One mnie tyranizują uzależniając mój czas od swojego widzimisię.
Zrób sobie kawę, usiądź tyłem do łóżka i wypijPracować też możesz tyłem do łóżka.
kinga w. pisze:Nakiciałam na nich i dałam śniadanko - same wylazły!![]()
Kłaczek żre Darlinga!
kalair pisze:kinga w. pisze:Nakiciałam na nich i dałam śniadanko - same wylazły!![]()
Kłaczek żre Darlinga!
FUJ! Darlinga?
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Nakiciałam na nich i dałam śniadanko - same wylazły!![]()
Kłaczek żre Darlinga!
FUJ! Darlinga?
No, właśnie! Kiedys kupiłam kilka różnych puszek bo gnojstwo nie chciało jeść żadnych - wywalałam w kibel zawartość misek. Nakupiłam co wpadło w rękę, co tylko trafiłam w sklepach. Z tego wszystkiego tylko saszetki whiskasa jakoś "wchodzą". Teraz otwarłam Darlinga i żre - może to kwestia groszku - bardzo lubią. Tysiek, oczywiście nie ruszył, ale on tak ma. Czeka na rybkę i zaraz dostanie. I tak podstawą żywienia jest dla nich świeże jedzonko.
Tyzma pisze:Dzień dobry - u mnie też pada. Galki na porannym spacerze z TZ wlazł do karmnika - ucisnął się , dupa i ogon poza i głowa i przednie łapy toteż i oczywiście zwalił się cały z tym karmnikiem. Dobrze, ze ten śnieg bo o spadaniu na 4 łapy mowy być nie mogło
kalair pisze:Mary, jeśli chodzi o ścisłość, to i częściowo z Tobą!![]()
![]()
Kinga chyba dzisiaj pracuje..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 11 gości