Tosia w domu!Proszę zamknąć wątek.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 06, 2009 8:56

Ja nie wiem o jakich brakach w urodzie mowisz, Ewo, wzgledem Pucusia.. :roll: Boski kociak - nie dosc, ze przystojniak to jeszcze miziak i tak pieknie daje sie nosic na raczkach.. Ech, znowu sie rozmarzylam...

A co do małej bez uszka, to jej uroda jest juz bardzo widoczna :1luvu:

KCIUKI za Tosinkę :ok:

HOP :!:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt mar 06, 2009 9:01

Tosia już zaczyna wychodzić,chociaż i tak większość czasu spędza pod fotelem.Jeszcze chodzi na ugiętych nóżkach,ale już nie syczy,kiedy do niej podchodzę.Dumna jestem z moich kotek,zaakceptowały Avię i Tosię,z Avią nawet zaczynają się bawić.Tosi dają spokój.ja na razie też,nie robię zdjęć.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt mar 06, 2009 9:52

Słuchajcie.Z powodu prac hydraulicznych u mnie w domu,koty są zamknięte w jednym pokoju.Avia szaleje,a Tosia już wyszła,biega za kulką,za myszką.Avia ją atakuje,ale to chyba zabawa i Tosia się nie daje.Jaka ona jest śliczna.Przez pobyt w jednym pomieszczeniu koty się integrują,bawią.Mają tam miseczki i kuwetę.Znowu bezproblemowe dokocenie.Ale fajnie.

ewar

Post » Pt mar 06, 2009 10:57

ewar pisze:Słuchajcie.Z powodu prac hydraulicznych u mnie w domu,koty są zamknięte w jednym pokoju.Avia szaleje,a Tosia już wyszła,biega za kulką,za myszką.Avia ją atakuje,ale to chyba zabawa i Tosia się nie daje.Jaka ona jest śliczna.Przez pobyt w jednym pomieszczeniu koty się integrują,bawią.Mają tam miseczki i kuwetę.Znowu bezproblemowe dokocenie.Ale fajnie.

8O 8O 8O Rzeczywiscie nadzwyczajne te Twoje koteczki :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt mar 06, 2009 12:49

Prace zakończone,w domu makabra,nie wiem,kiedy to posprzątam.Za to z kotami super.Tosiunia bawi się,biega,zaczyna czuć się komfortowo.Odwiedziła mnie siostra,Avia przykleiła się do niej,ocierała się,mruczała,miziała.Tosia nie,ale na rękach siedziała spokojnie.Siostra twierdzi,że to najpiękniejszy kot,jakiego widziała.Zgrabniutka,piękna główka no i to umaszczenie.Futerko cudownie miękkie.Przez jej umaszczenie,w ogóle nie widać,że nie ma jednego oczka.Najrozkoszniejsza jest,kiedy wywala brzuszek do góry.Mam napisać,bo siostra nie jest na forum,że jeżeli domki nie będą się o nią biły,to znaczy,że na świecie nie ma kociarzy.

ewar

Post » Pt mar 06, 2009 12:55

ewar pisze:Prace zakończone,w domu makabra,nie wiem,kiedy to posprzątam.Za to z kotami super.Tosiunia bawi się,biega,zaczyna czuć się komfortowo.Odwiedziła mnie siostra,Avia przykleiła się do niej,ocierała się,mruczała,miziała.Tosia nie,ale na rękach siedziała spokojnie.Siostra twierdzi,że to najpiękniejszy kot,jakiego widziała.Zgrabniutka,piękna główka no i to umaszczenie.Futerko cudownie miękkie.Przez jej umaszczenie,w ogóle nie widać,że nie ma jednego oczka.Najrozkoszniejsza jest,kiedy wywala brzuszek do góry.Mam napisać,bo siostra nie jest na forum,że jeżeli domki nie będą się o nią biły,to znaczy,że na świecie nie ma kociarzy.

:D:D:D:D:D Tosiulku, oby tak dalej :D:D:D:D:D

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt mar 06, 2009 13:18

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zdjęcia kiepskie,ale nie chcę jej stresować.Będą ładniejsze wkrótce.

ewar

Post » Pt mar 06, 2009 18:45

Ona jest przepiękna.Już się zadomowiła.Mnie się jeszcze boi,kiedy podchodzę,ale jak ją wezmę na ręce to się przytula.Je ślicznie,chodzi do kuwetki,próbuje zaprzyjaźnić się z moimi kotkami.Z Avią spała na fotelu,przytulona do koleżanki z sąsiedniej klatki.To taki jeszcze maluszek,ma krótkie,grube łapki,ale biega za myszką zawieszoną na gumce,bawi się kulką.Kochana jest,naprawdę.

ewar

Post » Pt mar 06, 2009 19:50

ewar, Tosia jest wprost zjawiskowo piękna!!!!!!!!!!!!! Bardzo rzadko można spotkać marmurkowe dziewczynki !!!!!!!!!! Moim zdaniem ona miała przodka bengala. Serio.
Jest przepiękna :1luvu:
Domki będą się bić, zobaczysz!!!!!!!!!
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt mar 06, 2009 22:44

magdaradek pisze:ewar, Tosia jest wprost zjawiskowo piękna!!!!!!!!!!!!! Bardzo rzadko można spotkać marmurkowe dziewczynki !!!!!!!!!! Moim zdaniem ona miała przodka bengala. Serio.
Jest przepiękna :1luvu:
Domki będą się bić, zobaczysz!!!!!!!!!

Zgadzam sie z Magda w 100%, Tosia jest zjawiskowa :love: :love: :love:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Sob mar 07, 2009 7:59

Zobaczycie zdjęcia,jak stoi,albo siedzi,a nie jak jest skulona.Ona wygląda jak zabawka ze sklepu z pluszakami.A jaka wesoła!Jak cudnie się bawi.Tylko mnie się boi,nie wiem,dlaczego.Ale powolutku,będzie dobrze.

ewar

Post » Sob mar 07, 2009 11:45

Prześliczna jest :1luvu: piękne umaszczenie, taka puchata
maskotka :wink:
Mnie najbardziej zadziwiają Twoje koty, że tak łatwo i grzecznie godzą się na towarzystwo tymczasików. Masz aniołki a nie koty :wink:

mirabella

Od: Śro lis 26, 2008 13:50

Post » Sob mar 07, 2009 12:27

Stwierdzam z dumą,że tak.Mam kochane kotki,Gucię i Melę.
A Tosia wyglada jak taki piesek pluszowy,nakrecany,taka zabaweczka.Nie widać zupełnie braku oczka ze względu na jej umaszczenie.W niedzielę spróbuję zrobić sesję zdjęciową,zobaczycie,to cudna kotka.Je,bawi się,ale mnie się boi,ucieka,kiedy tylko się zbliżam.Ale nie ucieka do dziury,tylko do drugiego pokoju na przykład.Do kuwetki chodzi,dużo je i jest pełna wigoru.Uwielbiam obserwować,jak poluje na myszkę,jak leży na grzbiecie i przebiera łapkami.Musi tylko przekonać się jeszcze,że ja to nie wróg.Wczoraj wieczorem leżała na łóżku,ale uciekła,kiedy podeszłam.No taka jeszcze jest.

ewar

Post » Sob mar 07, 2009 23:13

Ale ona jest śmieszna.Podchodzi do mnie,przygląda się,siedzi bliziutko,ale jak tylko się poruszę,ucieka.Tak na zasadzie,i chciałabym i boję się.Ale chyba już pora spać.Dobranoc.

ewar

Post » Nie mar 08, 2009 11:01

Przesylam serdeczne usciski i czekam na rezultaty dzisiejszej sesji zdjeciowej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]