A co do małej bez uszka, to jej uroda jest juz bardzo widoczna

KCIUKI za Tosinkę

HOP

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Słuchajcie.Z powodu prac hydraulicznych u mnie w domu,koty są zamknięte w jednym pokoju.Avia szaleje,a Tosia już wyszła,biega za kulką,za myszką.Avia ją atakuje,ale to chyba zabawa i Tosia się nie daje.Jaka ona jest śliczna.Przez pobyt w jednym pomieszczeniu koty się integrują,bawią.Mają tam miseczki i kuwetę.Znowu bezproblemowe dokocenie.Ale fajnie.
ewar pisze:Prace zakończone,w domu makabra,nie wiem,kiedy to posprzątam.Za to z kotami super.Tosiunia bawi się,biega,zaczyna czuć się komfortowo.Odwiedziła mnie siostra,Avia przykleiła się do niej,ocierała się,mruczała,miziała.Tosia nie,ale na rękach siedziała spokojnie.Siostra twierdzi,że to najpiękniejszy kot,jakiego widziała.Zgrabniutka,piękna główka no i to umaszczenie.Futerko cudownie miękkie.Przez jej umaszczenie,w ogóle nie widać,że nie ma jednego oczka.Najrozkoszniejsza jest,kiedy wywala brzuszek do góry.Mam napisać,bo siostra nie jest na forum,że jeżeli domki nie będą się o nią biły,to znaczy,że na świecie nie ma kociarzy.
magdaradek pisze:ewar, Tosia jest wprost zjawiskowo piękna!!!!!!!!!!!!! Bardzo rzadko można spotkać marmurkowe dziewczynki !!!!!!!!!! Moim zdaniem ona miała przodka bengala. Serio.
Jest przepiękna![]()
Domki będą się bić, zobaczysz!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości