czarna.wdowa pisze:Koniecznie potrzebny wam trzeci kot![]()
może tym razem facet dla Ciebie
Na trzeciego to TŻ się nie zgodzi.

Ale napewno to nie byłby facet. Wole dziewczynki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarna.wdowa pisze:Koniecznie potrzebny wam trzeci kot![]()
kalair pisze:maggia pisze:kalair pisze:Masz na myśli marcowy? Nie patrzyłam,a lutowego nie było u nas wcale..![]()
Muszę poszukać.
Tak marcowy, koniecznie poszukaj.![]()
Widzisz jak brakuje Twojego wąteczku, od razu pomyślałam o Tobie jak wziełam gazete do ręki.
![]()
![]()
Dzięki Madziu.
Będę szukać, ale nie wiem, co się stało,że lutowy tu nie dotarł. W sumie tylko w dwóch miejscach był KOT. Zobaczymy,czy będzie.
Avian pisze:Hello
Zdecydowanie potrzebujesz kota tylko dla siebie
Dostarczyć?
maggia pisze:kalair pisze:maggia pisze:kalair pisze:Masz na myśli marcowy? Nie patrzyłam,a lutowego nie było u nas wcale..![]()
Muszę poszukać.
Tak marcowy, koniecznie poszukaj.![]()
Widzisz jak brakuje Twojego wąteczku, od razu pomyślałam o Tobie jak wziełam gazete do ręki.
![]()
![]()
Dzięki Madziu.
Będę szukać, ale nie wiem, co się stało,że lutowy tu nie dotarł. W sumie tylko w dwóch miejscach był KOT. Zobaczymy,czy będzie.
No to wąteczek zakładaćraz! raz!
maggia pisze:moś pisze:maggia pisze:moś pisze:A ja zapomnialam w tym roku o urodzinach Jj-taNa drugi dzien szybko polecialam mu zadoścuczynic w sklepie
Ty maupo jak mogłaś![]()
no ale zadośc uczynilam przeciez![]()
ps Nie dojade do Poznania w sobote, nie wyrobie sie jednak, tyle spraw sie nalozylo, a Mircea mnie zapraszala tez, szkoda
Wiem, że chciałaś mnie zdradzić.Szkoda, że nie dojedziesz.
maggia pisze:czarna.wdowa pisze:Koniecznie potrzebny wam trzeci kot![]()
Na trzeciego to TŻ się nie zgodzi.![]()
Ale napewno to nie byłby facet. Wole dziewczynki.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości