Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anial pisze:moja kota znalazła się po 3 miesiącachWróci
Była bardzo blisko i się bestia dopiero pokazała po świętch wielkanocnych a znikneła w styczniu.Znajdzie się
anial pisze:to prawda i nawet niewiesz ile za nią łez wylałam i się jej naszukałam.Internet,ogłoszenia ciągłe chodzenie po osiedlu i zaglądanie w każdą dziurę a ta bestia była tak blisko i stołowała się u jednej Pani co dokarmiała działkowe kotyZnajdzie się
Anuuusia pisze:anial pisze:to prawda i nawet niewiesz ile za nią łez wylałam i się jej naszukałam.Internet,ogłoszenia ciągłe chodzenie po osiedlu i zaglądanie w każdą dziurę a ta bestia była tak blisko i stołowała się u jednej Pani co dokarmiała działkowe kotyZnajdzie się
Ja też się napłakałam (choć teraz już mniej), ogłoszenie wywieszam cały czas, chodzę i szukam ... Tylko ja mam takie przeczucie, że ktoś go złapał... może nawet, gdy Maniek zabłądził, uratował mu życie, i dlatego tak się boję, że on nie wróci ...
Dzięki za wszytkie kciuki
Motodrama pisze:
A może dołącz zdjęcie w podpisie dla przypomnienia?
Anuuusia pisze:Motodrama pisze:
A może dołącz zdjęcie w podpisie dla przypomnienia?
A jak dodać dołącząc jakiekolwiek info przy podpisie? Bo chciałam to zrobić, ale nie wiem jak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 632 gości