Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Izabela pisze:Po Agatke prawdopodobnie przyjedzie jutro nowa opiekunka. Agatka to kotek specjalnej troski.
Pani przemysli sprawe przez noc. Ma psa boksera a Agatka jest dopiero co po zlozeniu miednicy. Pani obawia sie, zeby boksia w zabawie nie uszkodzila kotka.
Ciesze sie, ze tak odpowiedzialnie podchodzi do sprawy adopcji. W koncu to przyjaciel na cale zycie .
Mysle, ze trzeba potrzymac mocno kciuki za Agusiowy domek i pozytywna odpowiedz
W sumie to watek adopcyjny ale zdradze tajemnice, ze dzisiaj dolaczyl do Ciapkotow piekny, 10miesieczny kocurek. Udalo go sie wyrwac z tego samego miejsca w ktorym mieszkal Rademenes![]()
Dzieki wspanialym osobom, ktore pomogly mi ( dziekuje jeszcze raz)
Camel ma szanse na wspanialy dom![]()
Zdjecia beda jutro
mumka27 pisze:nikt nie boi się tak dentysty jak ja....ale chodzę, zawsze to stres na parę dni, ale zmuszam się....głaski dla Kamelkamiał chłopak farta.
deathgs pisze:Napiszcie coś więcej o Zdzisi w kontekście mojego wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89749&highlight=
kordonia pisze:Który kotek przyjedzie jutro do nas?
Sylwi@ pisze:kordonia pisze:Który kotek przyjedzie jutro do nas?
Miałyśmy problem z wyborem. Ciężko było, ale w końcu padło na Ingę, Chimerę i czarną Sabinkę. Chyba, że coś się ostatnio zmieniło.
A to tylko jeden kotek ma jechać?
kordonia pisze:Sylwi@ pisze:kordonia pisze:Który kotek przyjedzie jutro do nas?
Miałyśmy problem z wyborem. Ciężko było, ale w końcu padło na Ingę, Chimerę i czarną Sabinkę. Chyba, że coś się ostatnio zmieniło.
A to tylko jeden kotek ma jechać?
No jutro Nafi i Natalia maja przywieźć jednego, a po niedzieli kolejne 3
Prosze, dajcie mi jakies miłe koty, mam ostatno kilka pacjących łapami, które trudno mi wyadoptowac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości