"Ciapkowo"-Adoptując mnie, ratujesz mi życie!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 03, 2009 19:41

Na jedynce zrobię Ci srebrna koronkę-nie będziesz musiała używac latarki w ciemnościach :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto mar 03, 2009 20:02

nikt nie boi się tak dentysty jak ja....ale chodzę, zawsze to stres na parę dni, ale zmuszam się....głaski dla Kamelka :wink: miał chłopak farta.
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Wto mar 03, 2009 20:06

Izabela pisze:Po Agatke prawdopodobnie przyjedzie jutro nowa opiekunka. Agatka to kotek specjalnej troski.
Pani przemysli sprawe przez noc. Ma psa boksera a Agatka jest dopiero co po zlozeniu miednicy. Pani obawia sie, zeby boksia w zabawie nie uszkodzila kotka.
Ciesze sie, ze tak odpowiedzialnie podchodzi do sprawy adopcji. W koncu to przyjaciel na cale zycie .
Mysle, ze trzeba potrzymac mocno kciuki za Agusiowy domek i pozytywna odpowiedz :)

W sumie to watek adopcyjny ale zdradze tajemnice, ze dzisiaj dolaczyl do Ciapkotow piekny, 10miesieczny kocurek. Udalo go sie wyrwac z tego samego miejsca w ktorym mieszkal Rademenes 8)
Dzieki wspanialym osobom, ktore pomogly mi ( dziekuje jeszcze raz :D )
Camel ma szanse na wspanialy dom :D
Zdjecia beda jutro :)

:dance2: :dance: :1luvu: super! Bardzo się cieszę, trzymam bardzo mocno kciuki!!!! :D

Camelek też znajdzie domek :)

Atkaaaa

Od: Czw lis 29, 2007 17:26

Post » Wto mar 03, 2009 22:10

mumka27 pisze:nikt nie boi się tak dentysty jak ja....ale chodzę, zawsze to stres na parę dni, ale zmuszam się....głaski dla Kamelka :wink: miał chłopak farta.

Nie mów hop! Mnie do 15 roku życia dwie osoby na fotelu przytrzymywały, a cała łacina jaką znałam leciała na pół przychodni. Do czasu. Kiedyś po trzech dniach męki straszliwej powiedziałam dość i choć wciąż mam palpitacje to siedzę u dentysty grzecznie z rozdziawioną japą. Zwłaszcza, że trafiłam do fajnego gabinetu i to NFZ-towskiego!!!
A Agatka jest cudna! Oby ten domek był właściwy!

Ewutek

Od: Wto wrz 04, 2007 17:48

Post » Śro mar 04, 2009 15:37

ja też mam palpitacje zawsze i trzęsą mi się ręce....ale jak mus to mus....

co u kociastych, u Kamelka?mruczy?
ObrazekObrazek

mumka27

Post » Śro mar 04, 2009 20:41

Co u Agatki....? poszła do nowego domku....?

martasekret

Od: Czw sie 07, 2008 14:27

Post » Pt mar 06, 2009 17:29

Napiszcie coś więcej o Zdzisi w kontekście mojego wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89749&highlight=

deathgs

Od: Śro gru 17, 2008 14:11

Post » Pt mar 06, 2009 20:30

Który kotek przyjedzie jutro do nas?
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pt mar 06, 2009 21:05

deathgs pisze:Napiszcie coś więcej o Zdzisi w kontekście mojego wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89749&highlight=

Zdzisia jest bardzo miziastą, spokojną i dystyngowaną koteczką. Niema wszystkich zębów, ale puszeczki pochłania migiem. Nie wiemy czy jest wysterylizowana, ponieważ jest w schronisku od października, a niedostała jeszcze rujki. Bardzo nam zależy, żeby znalazła dobry, kochający dom.

Sylwi@

Od: Pon lis 03, 2003 23:31

Post » Pt mar 06, 2009 21:17

kordonia pisze:Który kotek przyjedzie jutro do nas?

Miałyśmy problem z wyborem. Ciężko było, ale w końcu padło na Ingę, Chimerę i czarną Sabinkę. Chyba, że coś się ostatnio zmieniło.
A to tylko jeden kotek ma jechać?

Sylwi@

Post » Pt mar 06, 2009 21:23

Zdzisia jest przecudna, miziasta, kochana, superowa, ma śliczny pysio i w ogóle......widziałam na własne oczy!
ObrazekObrazek

mumka27

Post » Pt mar 06, 2009 21:31

Sylwi@ pisze:

Miałyśmy problem z wyborem. Ciężko było, ale w końcu padło na Ingę, Chimerę i czarną Sabinkę. Chyba, że coś się ostatnio zmieniło.

No jutro Nafi i Natalia maja przywieźć jednego, a po niedzieli kolejne 3 :)

Prosze, dajcie mi jakies miłe koty, mam ostatno kilka pacjących łapami, które trudno mi wyadoptowac ;)
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pt mar 06, 2009 22:44

kordonia pisze:
Sylwi@ pisze:

No jutro Nafi i Natalia maja przywieźć jednego, a po niedzieli kolejne 3 :)

Prosze, dajcie mi jakies miłe koty, mam ostatno kilka pacjących łapami, które trudno mi wyadoptowac ;)

Sabinka i Chimera to fajne koteczki. Inga jest taka, że może pacnąć łapą. Kierowałyśmy się myślą, które najmniej odczują zmianę miejsca pobytu.
Mamy fajne koty, super miziaki, ale są starsze.Nie chcemy Cię starszyzną opciążyć :wink:

Sylwi@

Post » Sob mar 07, 2009 8:23

Dzis pojedzie Inga. To fajna panna, mloda :) Musi zaufac, na poczatku troche moze walic lapka ale jest fajna.
Tak jak Sylwia pisala, kierowalysmy sie tym, aby koty nie odczuly za bardzo zmiany miejsca. Czyli bezstresowe kociaki :)
We wtorek dostaniesz Chimere- super miziasta ale powinna byc jedynaczka, nie lubi kotow.
Sabinka znalazla domek wiec juz nie pojedzie ;)
A nad reszta musze pomyslec... jak typuje jakiegos kota to Natalia mowi: dlaczego mojego ukochanego, moze wybierz innego :lol: jak ktos zaproponuje mojego ukochanego to tez sie burze. I tak bez konca :)
Na pewno dojada jeszcze 3 :) zebys nie nudzila sie za bardzo Kordoniu ;)

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Sob mar 07, 2009 8:25

Nowy dom znalazla Agatka oraz Sabinka :dance: :balony: :dance:

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

[poprzednia][następna]