Kocia Koalicja 2 - listonosz do nas przyszedł :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 04, 2009 7:35

Zdolne kociska :lol: :ok:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Śro mar 04, 2009 7:58

Hello :D
A jak dzisiaj?
Też się udało?

Gagat ciekawy
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw mar 05, 2009 9:34

Budzenie o 4 to był na szczęście jednorazowy wyskok. Pewnie zadziało ostrzeżenie, że i tak nic z tego, bo będę spać w okularach i z zegarkiem na ręce :twisted: .

Trykot właśnie zdobył nową sprawność - został niszczarką do papieru :evil: . Nie zareagowałam od razu na jęki zaniedbanego kotka i jakoś zorientował się, że darcie papieru łapą i zębami mnie ruszy :twisted: . Trzeba przyznać, że dobrze wybrał i oddał moje odczucia - poszatkował rachunki :roll:
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Czw mar 05, 2009 9:37

Monostra pisze:Trykot właśnie zdobył nową sprawność - został niszczarką do papieru :evil: . Nie zareagowałam od razu na jęki zaniedbanego kotka i jakoś zorientował się, że darcie papieru łapą i zębami mnie ruszy :twisted: . Trzeba przyznać, że dobrze wybrał i oddał moje odczucia - poszatkował rachunki :roll:

Trykocik uwaza, iz te gotowke powinnas inaczej wydac :twisted:
Moze na jedzonko dla kotow?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw mar 05, 2009 9:47

W zasadzie się z nim zgadzam :twisted: , ale z żalem wytłumaczyłam łobuzowi (po wydaniu okrzyku NIE WOLNO!) że będziemy wtedy siedzieć w zimnie, po ciemku, a jego wołowinka sama wyjdzie z zamrażarki.
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Post » Czw mar 05, 2009 9:50

Spojrz na to inaczej:

Idzie lato.
Sloneczko bedzie dlugo swiecilo.
I cieplo bedzie.

A wolowinke mozna codziennie swieza kupowac :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Czw mar 05, 2009 9:51

Monostra pisze:W zasadzie się z nim zgadzam :twisted: , ale z żalem wytłumaczyłam łobuzowi (po wydaniu okrzyku NIE WOLNO!) że będziemy wtedy siedzieć w zimnie, po ciemku, a jego wołowinka sama wyjdzie z zamrażarki.

zrozumiał? :lol: :lol: :lol:
Romek tylko zatwierdza rachunki, jeszcze nie wpadł na to, żeby je szatkować :lol:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Czw mar 05, 2009 10:04

Czy zrozumiał, to się okaże :wink: . Nie wiem, co go napadło - do tej pory tego nie robił. Musze go tego oduczyć, bo papierów u mnie sporo i muszą być na wierzchu. Na razie leży na kanapie czysta kartka papieru na wabia - jak się do niej zabierze, to konsekwentnie będzie NIE WOLNO! i wynoszenie z pokoju.

Świeża wołowinka codziennie nie wchodzi w grę przez te wybrednisie :lol:. Kupowałam poprzednio wołowinę w sklepiku naprzeciwko i była świetna. Dopóki dwa razy pod rząd nie odmówili jej jedzenia. Jak się dopytałam sklep zmienił dostawcę 8O . Teraz muszę jeździć po wołowinę gdzie indziej. :evil:
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Post » Czw mar 05, 2009 10:32

Mądry kotek, chciał dać do zrozumienia, że czas zmienić rachunki papierowe na elektroniczne ;)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw mar 05, 2009 10:48

Monostra pisze:Trykot właśnie zdobył nową sprawność - został niszczarką do papieru :evil:

Nie narzekaj na niego, Monostra! Ja chętnie wymienię prawdziwą niszczarkę, która pracuje tak głośno jakby samolot w biurze lądował na milusiego Trykota :P
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw mar 05, 2009 11:25

Monostra pisze:Budzenie o 4 to był na szczęście jednorazowy wyskok. Pewnie zadziało ostrzeżenie, że i tak nic z tego, bo będę spać w okularach i z zegarkiem na ręce :twisted: .

Trykot właśnie zdobył nową sprawność - został niszczarką do papieru :evil: . Nie zareagowałam od razu na jęki zaniedbanego kotka i jakoś zorientował się, że darcie papieru łapą i zębami mnie ruszy :twisted: . Trzeba przyznać, że dobrze wybrał i oddał moje odczucia - poszatkował rachunki :roll:

A przyniósł ci je do łóżka? No to z tego się chociaż ciesz jak nie :0 Mój Glaki wszystko co sobie zorganizuje w nocy ściąga na łózko gdzie śpimy - są to patyczki do uszu, śmieci z kosza jak są blisko klapki, ciapy, buty, urania - swetry, skarpety, bielizna itp. Zdarza mu się wyciągnąć z prania i budzę się w nocy z brudną skarpetą na twarzy. :twisted:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Czw mar 05, 2009 12:56

U mojej tesciowej koty sa naczelnymi kontrolerami jakosci i swiezosci miesa. Ma do nich slepe zaufanie pod tym wzgledem :lol:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw mar 05, 2009 14:46

Witam :P
Moje też jedzą mięsko tylko z jednego sklepu. Już nawet nie próbuję kupować w innym.
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Sob mar 07, 2009 21:23

Poszłam dziś do weta ustalić koci plan zdrowotny :wink: . Przyniosłam Pratel na odobaczenie, szczepienie wszystkich na wirusówki za 10 dni, po dalszych 2 tygodniach szczepienie Trykota na wściekliznę.

Pierwszy nafaszerowany Pratelem został Trykot. Pożarł tabletkę, oblizał się i zażądał czesania. Ponieważ nie miał dość, zostawiłam go koło szczotki - po półgodzinie nadal siedział w ciemnym pokoju, mając nadzieję, że wrócę do szczotkowania :lol: .
Obrazek

Następny w kolejce był Moher. Lubi jak się karmi mięsem - dosłownie karmi, czyli podaje mięso do mordki 8O .No to mu dałam...

Kawałek mięsa, kawałek mięsa, kawałek mięsa, kawałek mię.... O, podła, to nie mięso :evil:
Obrazek

Sybirek był ostatni w kolejce. Coś go tknęło i usiłował zwiać na mój widok. Ponieważ się nie udało i tabletkę musiał zjeść, rzucił na odchodne spojrzenie wyrażające sama jesteś robaczywa i poszedł na emigrację na najwyższą półkę za książki. Pewnie go głód wyciągnie :twisted:
Jakoś mi go nie chwilowo nie żal. Ukradł rurkę ze sprężonego powietrza i gdzieś posiał, a kabelek USB łączący stację z monitorem ma dziwne karby i jakoś przestał działać :evil: .
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Post » Sob mar 07, 2009 21:25

Oszukany Moher :wink:

Dorota

[poprzednia][następna]