Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:Trykot właśnie zdobył nową sprawność - został niszczarką do papieru. Nie zareagowałam od razu na jęki zaniedbanego kotka i jakoś zorientował się, że darcie papieru łapą i zębami mnie ruszy
. Trzeba przyznać, że dobrze wybrał i oddał moje odczucia - poszatkował rachunki
Monostra pisze:W zasadzie się z nim zgadzam, ale z żalem wytłumaczyłam łobuzowi (po wydaniu okrzyku NIE WOLNO!) że będziemy wtedy siedzieć w zimnie, po ciemku, a jego wołowinka sama wyjdzie z zamrażarki.
Monostra pisze:Trykot właśnie zdobył nową sprawność - został niszczarką do papieru![]()
Monostra pisze:Budzenie o 4 to był na szczęście jednorazowy wyskok. Pewnie zadziało ostrzeżenie, że i tak nic z tego, bo będę spać w okularach i z zegarkiem na ręce.
Trykot właśnie zdobył nową sprawność - został niszczarką do papieru. Nie zareagowałam od razu na jęki zaniedbanego kotka i jakoś zorientował się, że darcie papieru łapą i zębami mnie ruszy
. Trzeba przyznać, że dobrze wybrał i oddał moje odczucia - poszatkował rachunki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 24 gości