Dzidek - staruszek z łódzkiego schroniska już w swoim domu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 19, 2009 8:29

CoolCaty pisze:Wiecie co - ja nie wiem czy dałam Dzidka do dobrego domu. Dzisiaj Dzidek został przyniesiony w zrobionym na drutach sweterku i szaliczku. Oczywiście ten przymilasty głupol wyglądał na zadowolonego. Pani powiedziała, ze Dzidkowi jest zimno, więc mu zrobiła ubranko. Dzidek został oczywiście rozebrany do badania, a potem ubrany znowu - nie szarpał się i nie stawiał oporu. Ja już nie wiem, czy on to naprawde lubi, czy może jest jakiś słaby i chory, ze tak sobie daje wszystko robić.
Kupki już prawie normalne, mordeczka zadowolona, oczka wpatrzone w swoją Panią. No ale to ubranko.... :roll:

łomatko :lol: :lol: :lol: Ale Ania, wiesz, że Dzidek chudzieńki taki, może faktycznie mu zimno... jak się odpasie, to przestanie radośnie ubranko zakładać. Chyba. :roll: :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon sty 19, 2009 9:48

CoolCaty pisze:Wiecie co - ja nie wiem czy dałam Dzidka do dobrego domu. Dzisiaj Dzidek został przyniesiony w zrobionym na drutach sweterku i szaliczku. Oczywiście ten przymilasty głupol wyglądał na zadowolonego. Pani powiedziała, ze Dzidkowi jest zimno, więc mu zrobiła ubranko. Dzidek został oczywiście rozebrany do badania, a potem ubrany znowu - nie szarpał się i nie stawiał oporu. Ja już nie wiem, czy on to naprawde lubi, czy może jest jakiś słaby i chory, ze tak sobie daje wszystko robić.
Kupki już prawie normalne, mordeczka zadowolona, oczka wpatrzone w swoją Panią. No ale to ubranko.... :roll:

A co, nietwarzowe? Kolorki źle dobrane?

Zdjęć nie zrobiłać?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon sty 19, 2009 13:33

Zdjecie! Koniecznie zrob mu zdjecie w ubranku!!!!! plissss. Musimy to zobaczyc, moze uda sie nowa mode na Miau wprowadzic :)
Kotu faktycznie moze byc zimno skoro taki chudziutki, jakby mu sie nie podobalo to by protestowal 8) Slodka ta jego Duza :) nalezy sie biedulkowi troche rozpieszczania.

mirabella

Od: Śro lis 26, 2008 13:50

Post » Pon sty 19, 2009 13:48

mirabella pisze:Zdjecie! Koniecznie zrob mu zdjecie w ubranku!!!!! plissss. Musimy to zobaczyc, moze uda sie nowa mode na Miau wprowadzic :)
.

A CC główna projektantka - szyła już kocie posterylkowe kaftaniki :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon sty 19, 2009 13:50

nastepne beda podkolanowki 8)
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pon sty 19, 2009 14:09

łomatko :D ten kubraczek jak kubraczek, ale szaliczek to mus być czad!! Szkoda, że czapki z nausznikami jeszcze nie miał :twisted:
Dzidunio kochany :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon sty 19, 2009 15:47

Chętnie Dzidkowi do kompletu udostępnię czapeczkę
bo się mi w pralce sfilcowała :?
a moje skurczybyczki coś nie chcą nosić
:twisted: :twisted: :twisted:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon sty 19, 2009 16:12

ruru pisze:Chętnie Dzidkowi do kompletu udostępnię czapeczkę
bo się mi w pralce sfilcowała :?
a moje skurczybyczki coś nie chcą nosić
:twisted: :twisted: :twisted:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Ruru pełen czad !!! :ryk: :ryk: :ryk:
z lettka siajz się odpowiednio koci zrobił po tym pranku...
ObrazekObrazek

Minik

Od: Wto cze 24, 2008 12:50

Post » Pon sty 19, 2009 16:18

hymm.. ale to przecież wiadomo,że chudaki są bardziej zmarzlaki! Pańcia dobrze kombinuje :) i rękodzieło ... jak on ma protesty uskuteczniać skoro widzi jak mu dogadza!
Kulturalny to nie protestuje - noszony miziany śpi w duużym łóżku na mięciutkiej je to co jego duża... no słuchajcie jak można się buntowac no chyba nie wypada :wink:
ObrazekObrazek

Minik

Od: Wto cze 24, 2008 12:50

Post » Pt sty 30, 2009 23:57

Są jakieś nowe wieści od Dzideczka?
Jak apetycik?

Lucky13

Od: Sob wrz 01, 2007 10:13

Post » Sob sty 31, 2009 2:35

no wlasnie 8O tak cos cicho...
czy zobaczymy kotecka w podkolanowkach albo jakos tak??
Jak Dzideczek??
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Sob sty 31, 2009 8:15

Ania pewnie nie ma czasu pisać i myślę, że u Dzidunia wszystko jest ok :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro mar 04, 2009 22:26

Ciekawam, co tam u Dzideczka słychać. :)

Lucky13

Od: Sob wrz 01, 2007 10:13

[poprzednia]