POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY vol.3

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro mar 04, 2009 16:15

PKDT TO GRUPA OSÓB O OTWARTYCH SERDUCHACH DLA ZWIERZĄT, NIEZALEŻNIE CZY UCZESTNICZĄ W SPOTKANIACH, CZY NIE.
SPOTKANIE MOŻNA ZROBIĆ KAŻDEGO INNEGO DNIA- NIE MA CIŚNIENIA!!!!!! DOBRZE, JAKBY WAM WSZYSTKIM PASOWAŁ TERMIN :lol:
TO NIE MUSI BYĆ TA KONKRETNA SOBOTA.
PO PROSTU WYDAJE MI SIĘ, ZE PEWNE USTALENIA WARTO PODEJMOWAĆ WSPÓLNIE I NA ŻYWO, ŻE NIE WSZYSTKO DA SIĘ ZAŁATWIĆ W SIECI.

JEŻELI UWAŻACIE, ŻE STARCZĄ NAM WIRTUALNE SPOTKANIA- TO NIE BĘDĘ NALEGAĆ. UWAŻAM,ŻE TO WY MUSICIE CZUĆ CHĘĆ TAKICH INICJATYW. DAJCIE ZNAĆ CZY WARTO SIĘ SPOTYKAĆ CYKLICZNIE, NP. RAZ W MIESIĄCU, CZY NIE MA TO SENSU WEDŁUG WAS.

soso spokojnie, każdy ma jakieś obowiązki. jeżeli masz szkołę, to wiadomo- że nie rozdwoisz się...będziesz kochana rozgrzeszona :wink: ratujesz nasze kociaste i to jest najważniejsze :lol: :lol: :lol:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Śro mar 04, 2009 16:25

PS. o której jest to spotkanie w bulwie w sopocie? może uda mi się pojechać na urodziny mojej chrześnicy troszkę wcześniej i po 17.00 bym tam zjechała? gdzie jest ta bulwa i do której będziecie tam siedzieć? kto będzie w bulwie? mnie nie wszyscy z forum miau lubią, więc nie wiem czy moja obecność była by mile widziana? :oops:

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Śro mar 04, 2009 17:34

kinga-kinia pisze:
sabina skaza pisze:

KOCHANI PROPONUJĘ SPOTKANIE PKDT, ROBIMY BARDZO DUŻO- ALE WIRTUALNE ROZMOWY DO WIĘKSZEGO ROZWOJU NAS NIE DOPROWADZĄ. CHOCIAŻBY FAKT-. NIE ZAŁOŻENIA PKDT- TO SKUTEK, TEGO ŻE SIĘ NIE SPOTYKAŁYŚMY. JA POSZŁAM NA JAKIŚ CZAS W ODSTAWKĘ, A MAJKA ZOSTAŁA SAMA Z TĄ BIUROKRACJĄ :cry: DOBRZE BY BYŁO OMÓWIĆ KILKA SPRAW- CHOCIAŻBY CO ROBIĆ DALEJ? JA MAM OGROMNE WYRZUTY SUMIENIA, ŻE BYŁAM PRZEZ MIESIĄC BEZUŻYTECZNA :( I MYŚLĘ, ŻE DOBRZE BY BYŁO SPOTKAĆ SIĘ. MOGĘ JUŻ CHODZIĆ I MAM NADZIEJE, ŻE JUŻ NIE ZALEGNĘ.

CO WY NA SOBOTNIE SPOTKANIE? W TĄ LUB PRZYSZŁĄ SOBOTĘ?????

14 marca jest spotkanie PKDT chęć uczestnictwa zgłosiły tylko 3 osoby (Sabina ,Maja i ja a gdzie reszta ?????).....jestem w szoku :(

Ja mówiłam , że będę na sobotnim, tylko w tej chwili nie wiem po co, jak i transporter oddam i książeczkę być może dostanę w czwartek.
14 marca mi pasi...a dopiero teraz wróciłam po zajęciach...także jeżeli PKDT się spotyka to jestem.

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Śro mar 04, 2009 17:38

sabina skaza pisze:PS. o której jest to spotkanie w bulwie w sopocie? może uda mi się pojechać na urodziny mojej chrześnicy troszkę wcześniej i po 17.00 bym tam zjechała? gdzie jest ta bulwa i do której będziecie tam siedzieć? kto będzie w bulwie? mnie nie wszyscy z forum miau lubią, więc nie wiem czy moja obecność była by mile widziana? :oops:

Nasze spotkania trwają troszkę także zapraszamy :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro mar 04, 2009 17:51

sabina skaza pisze:PS. o której jest to spotkanie w bulwie w sopocie? może uda mi się pojechać na urodziny mojej chrześnicy troszkę wcześniej i po 17.00 bym tam zjechała? gdzie jest ta bulwa i do której będziecie tam siedzieć? kto będzie w bulwie? mnie nie wszyscy z forum miau lubią, więc nie wiem czy moja obecność była by mile widziana? :oops:

Nie przesadzaj :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Śro mar 04, 2009 18:22

dobre wiadomości. właśnie mumka dogadała się z moja siostrą w kwestii kotki gracji z wątku z forum. alicja weźmie biedulkę do domku tymczasowego. czy nie macie nic przeciwko temu,żeby PKDT pokryło koszty weta i wykupu kotki? kotka już 4 rok męczy się za kratami...........matko, płakac mi się chce z radości :lol: :cry:

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Śro mar 04, 2009 21:29

soso pisze:Właśnie się dowiedziałam, że Burasia wraca. Szkoda :((
Rozumiem, że do Marii?

Tak, właśnie ją przywieźliśmy. Poznała stare kąty, od razu wiedziała gdzie jest łóżko, pod które można się schować :wink:
Do starszej Pani nie mam żalu. Bardzo się kotką przejmowała, martwiła się jak kicia mało jadła; spakowała całą wyprawkę, łącznie z sercem wołowym, które kupiła i poporcjowała. To chyba córka nie stanęła na wysokości zadania, miała pomagać...
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Śro mar 04, 2009 21:44

maria_z pisze:
Rozumiem, że do Marii?

Tak, właśnie ją przywieźliśmy. Poznała stare kąty, od razu wiedziała gdzie jest łóżko, pod które można się schować :wink:
Do starszej Pani nie mam żalu. Bardzo się kotką przejmowała, martwiła się jak kicia mało jadła; spakowała całą wyprawkę, łącznie z sercem wołowym, które kupiła i poporcjowała. To chyba córka nie stanęła na wysokości zadania, miała pomagać...

Bardzo szkoda :( A Burasia zdrowa jest? Wszystko ok?
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Czw mar 05, 2009 8:22

soso pisze:
maria_z pisze:
Rozumiem, że do Marii?

Bardzo szkoda :( A Burasia zdrowa jest? Wszystko ok?

Przykre, ze Burasia rowniez musiala wrocic do DT :(
Mysle, ze jest z nia oki, malo jadla? Moze mimo wszystko tak tesknila za domkiem i kolanami w DT :D
Starsza Pania nie ma co winic-fakt, corka tej Pani niestety sprawe z kotkiem zaniedbala, mimo wielkich obietnic i zapewnien!Kotce miala zapewnic wszystko do zycia, swojej mamie pomoc w zakupach dla kotka!
Przed adopcja wydzwaniala non stop, aby jak najszybciej Burasia trafila juz do domku jej mamy.Podobno dowiadywala sie co i jak z karmieniem kotow, co potrzebuja, jakie zwirki?!
Coz, mam wrazenie, ze te wiadomosci od tej Pani byly niestety nieprawda!Starsza Pani mowila, ze corka bardzo kocha koty i teraz bedzie czesto ja odwiedzac(przypuszczam, ze tak sie nie stalo!) -ta Pani poprostu potrzebuje bliskosci corki, a corka chciala sie wyreczyc zwierzakiem.
Mam wrazenie, ze ta starsza Pani, poprostu zostala sama sobie z kotkiem- bez pomocy i to zawazylo na oddaniu Burasi!
" To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. "- R.A. Heinlein

Camelot

Od: Pon sty 19, 2009 9:55

Post » Czw mar 05, 2009 12:15

Biedna Burasia :( Mam nadzieję, że znajdzie kochany domek. Zaraz wrzucę jej ogłoszenie na stronkę.

Beata (nasz nowy DT z Ziutkiem) załatwiła nam koleżankę Weronikę, która zaoferowała nam pomoc poprzez drukowanie i wywieszanie ogłoszeń z naszymi kotkami na terenie UG. Dodatkowo zgłosiła się do nas Agnieszka z Żukowa z ofertą pomocy w przygotowywaniu tychże ogłoszeń :) Tak więc niedługo ogłoszenia o naszych kociastych będą wisieć na UG i nie tylko :D

Dziękujemy bardzo za pomoc!!! :D

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Czw mar 05, 2009 16:45

Ja dzięki Agnieszce mam w domku trikolorkę czaro-rudo -biała .......przylepa z niej niesamowita sama do mojej córci pcha się na kolana wtula się w szyję normalnie pieszczoch niesamowity ......mam tylko jeden malusieńki problemik mój kocur warczy prycha gania tą kotkę :(... mam nadzieję że mu przejdzie z czasem.
U mnie na osiedlu znalazłam koty dzikie muszą być chyba głodne bidulki bo wszystko zjadają co im przyniosę codziennie .....chyba są to burki nawet nie obejrzałam ich bo się chowają w dziurze budynku ....

Trzymam kciuki za dobry domek dla Burasi.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Czw mar 05, 2009 17:04

Czy macie może jakieś onkowe krówki ale nie kocięta.

deathgs

Od: Śro gru 17, 2008 14:11

Post » Czw mar 05, 2009 17:10

Wszystkie nasze kotki gotowe do adopcji są na stronce: www.pkdt.pl

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Czw mar 05, 2009 17:39

14 mogę być na spotkaniu PKDT :)
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Czw mar 05, 2009 19:48

oto kicia która jest u mnie na DT (trikolorka )

ObrazekObrazekObrazek

niesamowita pieszczocha :)
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

[poprzednia][następna]