Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:justyna8585 pisze:sawanka1 pisze:domu tymczasowego dać nie mogę![]()
ale poproszę nr konta na pw - ziarnko do ziarnka ...
Bardzo dziękuje...mogłabyś napisać mi wiadomość,podałabym Ci konto...nie potrafie wysyłać pierwsza wiadomości
justyna pod postem - moim - masz po lewej stronie profil, dalej pw, po prawej mail.
kliknij na pw otworzy sie okno do pisania
zapisz temat i wiadomość, zrób wyślij i już![]()
jak zapomnisz wpisać temat to program poprosicie o uzupełnienie tematu![]()
możesz stestować na mnie - odpisze
justyna8585 pisze:dalia pisze:justyna8585 pisze:sawanka1 pisze:domu tymczasowego dać nie mogę![]()
Bardzo dziękuje...mogłabyś napisać mi wiadomość,podałabym Ci konto...nie potrafie wysyłać pierwsza wiadomości
justyna pod postem - moim - masz po lewej stronie profil, dalej pw, po prawej mail.
Już wiem...ale to banalnejaka ja ciemna jestem...
batumi pisze:z Funduszu Puchatka poszło 50zł, duzo zdrówka dla kici
dalia pisze:justyna8585 pisze:dalia pisze:justyna8585 pisze:sawanka1 pisze:domu tymczasowego dać nie mogę![]()
Już wiem...ale to banalnejaka ja ciemna jestem...
mam nadzieję ze ulatwi ci to wiele spraw
zirrael pisze:jak napisałam na pw justynie8585 mogę dać jej DT - tylko kwestia transportu pozostaje... I zdaje się że ona tego transportu już szuka
Jana pisze:Co to za szczepionka? Ile dawek? Koszt 150,00 na jednego kota czy na dwa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 125 gości