Dla połamanaego Ramzesika z Tych! POMÓŻCIE!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lut 25, 2009 12:10

co z tym bazarkiem....skończył się...
jesli nie to hop
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro lut 25, 2009 19:52

Poproszę numer konta do wpłaty na PW.

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Pon mar 02, 2009 19:25 Re: Dla połamanaego Ramzesika z Tych! POMÓŻCIE!

szkrabek pisze: :arrow: NOWY komplet biżuterii sztucznej - kolczyki i wisiorek z łańcuszkiem

Obrazek

Obrazek

cena wywoławcza- 20 zł + 5 zł kosztów
maksymalna oferta - 20 zł od osspdg

Czas trwania- do 12 lutego do godziny 9.00
ZAPRASZAM!!

Przelew poszedł, PW do szkrabek wysłane - odzewu nie ma... 8)

osspdg

Post » Śro mar 04, 2009 14:19 Re: Dla połamanaego Ramzesika z Tych! POMÓŻCIE!

osspdg pisze:
szkrabek pisze: :arrow: NOWY komplet biżuterii sztucznej - kolczyki i wisiorek z łańcuszkiem

Obrazek

Obrazek

ZAPRASZAM!!

Pieniążki dotarły i bardzo dziękuje ale nie wiem dlaczego szkrabek sie nie odzywa :x może dlatego że jej powiedziałam że Razzesek będzie miał też jeszcze innego sponsora na weta ( koszt leczenia bedzie ogromny i jeszcze nie jest zakończony bo nadal go leczymy :x ) i nie wiem czy aż tyle pani Ola pokryje ale ja jeszcze musze za cos kupic żwierek i karme dla niego i moze sie obraziła :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro mar 04, 2009 14:30 Re: Dla połamanaego Ramzesika z Tych! POMÓŻCIE!

Justa&Zwierzaki pisze:
osspdg pisze:

Obrazek

Obrazek

ZAPRASZAM!!

Pieniążki dotarły i bardzo dziękuje ale nie wiem dlaczego szkrabek sie nie odzywa :x może dlatego że jej powiedziałam że Razzesek będzie miał też jeszcze innego sponsora na weta ( koszt leczenia bedzie ogromny i jeszcze nie jest zakończony bo nadal go leczymy :x ) i nie wiem czy aż tyle pani Ola pokryje ale ja jeszcze musze za cos kupic żwierek i karme dla niego i moze sie obraziła :x

zajrzałam w profil szkrabka....nie pisze nic już od dłuższego czasu na żadnym z wątków....
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Śro mar 04, 2009 18:08

To, że szkrabek się nie odzywa, to tez zauważyłam. Ale to nie zwalnia od odpowiedzi na PW. Zakupy na bazarku robię często tylko dlatego, że chcę pomóc jakiemuś nieszczęśnikowi. Ale po co wystawiać bazarek, jeśli nie ma się zamiaru rozliczyć z kupującymi? Wtedy lepiej wystawić cegiełki na Allegro - pieniądze spływają, a nie trzeba nic wysyłać poza karteczką papieru (albo nawet bez karteczki 8) ).

osspdg

Post » Śro mar 04, 2009 18:27

osspdg pisze:To, że szkrabek się nie odzywa, to tez zauważyłam. Ale to nie zwalnia od odpowiedzi na PW. Zakupy na bazarku robię często tylko dlatego, że chcę pomóc jakiemuś nieszczęśnikowi. Ale po co wystawiać bazarek, jeśli nie ma się zamiaru rozliczyć z kupującymi? Wtedy lepiej wystawić cegiełki na Allegro - pieniądze spływają, a nie trzeba nic wysyłać poza karteczką papieru (albo nawet bez karteczki 8) ).

ja się zgadzam w stu procentach...

Petka

Post » Śro mar 04, 2009 23:03

Petka-P1 pisze:
osspdg pisze:To, że szkrabek się nie odzywa, to tez zauważyłam. Ale to nie zwalnia od odpowiedzi na PW. Zakupy na bazarku robię często tylko dlatego, że chcę pomóc jakiemuś nieszczęśnikowi. Ale po co wystawiać bazarek, jeśli nie ma się zamiaru rozliczyć z kupującymi? Wtedy lepiej wystawić cegiełki na Allegro - pieniądze spływają, a nie trzeba nic wysyłać poza karteczką papieru (albo nawet bez karteczki 8) ).

ja się zgadzam w stu procentach...

:x :x :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw mar 05, 2009 19:04

No cóż - szkoda, że szkrabek się nie odzywa 8). Dobrze chociaż, że pieniądze dotarły do celu. :roll:

osspdg

[poprzednia]