co z tym bazarkiem....skończył się...
jesli nie to hop
Moderator: Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:
Pieniążki dotarły i bardzo dziękuje ale nie wiem dlaczego szkrabek sie nie odzywamoże dlatego że jej powiedziałam że Razzesek będzie miał też jeszcze innego sponsora na weta ( koszt leczenia bedzie ogromny i jeszcze nie jest zakończony bo nadal go leczymy
) i nie wiem czy aż tyle pani Ola pokryje ale ja jeszcze musze za cos kupic żwierek i karme dla niego i moze sie obraziła
osspdg pisze:To, że szkrabek się nie odzywa, to tez zauważyłam. Ale to nie zwalnia od odpowiedzi na PW. Zakupy na bazarku robię często tylko dlatego, że chcę pomóc jakiemuś nieszczęśnikowi. Ale po co wystawiać bazarek, jeśli nie ma się zamiaru rozliczyć z kupującymi? Wtedy lepiej wystawić cegiełki na Allegro - pieniądze spływają, a nie trzeba nic wysyłać poza karteczką papieru (albo nawet bez karteczki).
Petka-P1 pisze:osspdg pisze:To, że szkrabek się nie odzywa, to tez zauważyłam. Ale to nie zwalnia od odpowiedzi na PW. Zakupy na bazarku robię często tylko dlatego, że chcę pomóc jakiemuś nieszczęśnikowi. Ale po co wystawiać bazarek, jeśli nie ma się zamiaru rozliczyć z kupującymi? Wtedy lepiej wystawić cegiełki na Allegro - pieniądze spływają, a nie trzeba nic wysyłać poza karteczką papieru (albo nawet bez karteczki).
ja się zgadzam w stu procentach...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 229 gości