Moderator: Estraven
alus1 pisze:kot mojej koleżanki kiedyś ukradł z sałatki oliwki nabijając na każdy pazur po jednej i siedział tak trzymając łapcię wyciągniętą przed sobą i patrzył z upojeniem
PumaIM pisze:Był wątek na forum Czy oliwka pachnie myszą - wszyscy po kolei eksperymentowali z oliwkami![]()
Mogłabyś wskrzesić wątek, dodając dokumentację fotograficzną
Chat pisze:Ja kiedys zrobilam kawal Jasiowi. Siedzial sobie chlopak na tarasie i wywijal golymi nogami. No to posmarowalam mu stopy oliwa z oliwekPowiedzialam mu, ze to tak profilaktycznie, zeby nie mial suchej skory
Na to zjawila sie Chanelle - jak zwykle spod ziemi - i starannie mu te oliwe wylizala. Jas sie zwijal jak jaszczurka i pekal ze smiechu
Monostra pisze:O, przypomniałyście mi o oliwkach. Frycuś i Lotnia marynowane uwielbiali, Moher i Sybirek tak sobie. Natomiast oliwy z oliwek nie cierpią - myślałam że zużyje na kotach i dam na piękne futerko po troszku, ale plują dalej niż widzą i niczego z tym nie zjedzą. Muszę przetestować Trykota - słoik oliwek akurat się marnuje w lodówce, bo ja trzymam to tylko dla gości, podobnie jak oliwę z oliwek. Fuj!
alus1 pisze:Monostra pisze:Frycuś i Lotnia marynowane uwielbiali, Moher i Sybirek tak sobie. Natomiast oliwy z oliwek nie cierpią - myślałam że zużyje na kotach i dam na piękne futerko po troszku, ale plują dalej niż widzą i niczego z tym nie zjedzą. Muszę przetestować Trykota - słoik oliwek akurat się marnuje w lodówce, bo ja trzymam to tylko dla gości, podobnie jak oliwę z oliwek. Fuj!
zgadzam się fuj ...no może jeszcze oliwę jakoś zdzierżę ale oliwek fuj nie lubię
JoasiaS pisze:PumaIM pisze:Był wątek na forum Czy oliwka pachnie myszą - wszyscy po kolei eksperymentowali z oliwkami![]()
Nie widziałam tego wątku![]()
Ok, dorzucę tam ze dwie foty![]()
PumaIM pisze:JoasiaS pisze:PumaIM pisze:Był wątek na forum Czy oliwka pachnie myszą - wszyscy po kolei eksperymentowali z oliwkami![]()
Nie widziałam tego wątku![]()
Ok, dorzucę tam ze dwie foty![]()
Bo cię jeszcze na forum nie było, on z 2003 roku pochodzi
JoasiaS pisze:Fakt, w 2003 roku byłam jeszcze małą dziewczynką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 213 gości