Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Chwilowo w odwrocie ;-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 04, 2009 10:34

pizza sie dobrze nazywa, bo Sznyc był internowany :twisted: idę testować oliwki na Vikciu
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Od: Wto gru 18, 2007 10:00

:lol: :lol: :lol:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

alus1 pisze:kot mojej koleżanki kiedyś ukradł z sałatki oliwki nabijając na każdy pazur po jednej i siedział tak trzymając łapcię wyciągniętą przed sobą i patrzył z upojeniem :twisted:

Inteligentny zwierz :ok:
Gdy widzę jak moje koty usiłują połapać oliwki na talerzu samym jęzorem, zawsze przypominam sobie scenę z "Czterech pancernych", w której Gustlik usiłował kulturalnie pokroić jajko na talerzu :wink:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro mar 04, 2009 10:39

Był wątek na forum Czy oliwka pachnie myszą - wszyscy po kolei eksperymentowali z oliwkami :lol:

Mogłabyś wskrzesić wątek, dodając dokumentację fotograficzną :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Śro mar 04, 2009 10:44

PumaIM pisze:Był wątek na forum Czy oliwka pachnie myszą - wszyscy po kolei eksperymentowali z oliwkami :lol:

Nie widziałam tego wątku :lol:
Ok, dorzucę tam ze dwie foty :wink:

Pluszaku, wpisz tam wyniki swojego eksperymentu :idea: :idea: :idea:
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro mar 04, 2009 10:44

Ja kiedys zrobilam kawal Jasiowi. Siedzial sobie chlopak na tarasie i wywijal golymi nogami. No to posmarowalam mu stopy oliwa z oliwek :lol: Powiedzialam mu, ze to tak profilaktycznie, zeby nie mial suchej skory 8) Na to zjawila sie Chanelle - jak zwykle spod ziemi - i starannie mu te oliwe wylizala. Jas sie zwijal jak jaszczurka i pekal ze smiechu :wink:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro mar 04, 2009 10:50

Specjalnie jako dobra Duża kupiłam cały słoik oliwek dla moich kotów - i co? i NIC :roll: Żadna atrakcja kulinarna ...

A Sznyca popieram, pizza bleeee, nie lubię ... wolę te Sznycowe skwarki :D

Bry 8)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro mar 04, 2009 10:54

Chat pisze:Ja kiedys zrobilam kawal Jasiowi. Siedzial sobie chlopak na tarasie i wywijal golymi nogami. No to posmarowalam mu stopy oliwa z oliwek :lol: Powiedzialam mu, ze to tak profilaktycznie, zeby nie mial suchej skory 8) Na to zjawila sie Chanelle - jak zwykle spod ziemi - i starannie mu te oliwe wylizala. Jas sie zwijal jak jaszczurka i pekal ze smiechu :wink:

Chat :ryk: :ryk: :ryk: to już wiem skąd u Niego ten dowcip :ryk: :ryk: :ryk:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro mar 04, 2009 11:10

O, przypomniałyście mi o oliwkach :lol:. Frycuś i Lotnia marynowane uwielbiali, Moher i Sybirek tak sobie. Natomiast oliwy z oliwek nie cierpią - myślałam że zużyje na kotach i dam na piękne futerko po troszku, ale plują dalej niż widzą i niczego z tym nie zjedzą. Muszę przetestować Trykota - słoik oliwek akurat się marnuje w lodówce, bo ja trzymam to tylko dla gości, podobnie jak oliwę z oliwek. Fuj!
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Śro mar 04, 2009 11:21

Monostra pisze:O, przypomniałyście mi o oliwkach :lol:. Frycuś i Lotnia marynowane uwielbiali, Moher i Sybirek tak sobie. Natomiast oliwy z oliwek nie cierpią - myślałam że zużyje na kotach i dam na piękne futerko po troszku, ale plują dalej niż widzą i niczego z tym nie zjedzą. Muszę przetestować Trykota - słoik oliwek akurat się marnuje w lodówce, bo ja trzymam to tylko dla gości, podobnie jak oliwę z oliwek. Fuj!

zgadzam się fuj ...no może jeszcze oliwę jakoś zdzierżę ale oliwek fuj nie lubię :?

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro mar 04, 2009 11:38

alus1 pisze:
Monostra pisze:Frycuś i Lotnia marynowane uwielbiali, Moher i Sybirek tak sobie. Natomiast oliwy z oliwek nie cierpią - myślałam że zużyje na kotach i dam na piękne futerko po troszku, ale plują dalej niż widzą i niczego z tym nie zjedzą. Muszę przetestować Trykota - słoik oliwek akurat się marnuje w lodówce, bo ja trzymam to tylko dla gości, podobnie jak oliwę z oliwek. Fuj!

zgadzam się fuj ...no może jeszcze oliwę jakoś zdzierżę ale oliwek fuj nie lubię :?

Dopiszę się z moim fuj - i na oliwki, i na oliwę z oliwek (używam oleju z pestek winogron tylko) :roll: Kota kocha oliwki i zalewę, w której pływają. Na dźwięk otwieranego słoja biegnie z najdalszego kąta i miauczy okrutnie do mojego TŻta: daaaj, paaanie, daaaj!
Kiedyś aparat ortodontyczny mojego smyka włożyłam na noc do miseczki z oliwą, żeby się mechanizm naoliwił. Nie minęła godzina, jak Zelda dopadła do miseczki i chłeptała ze smakiem. Musiałam schować miseczkę do szafki. Tran też lubi ...
Ostatnio edytowano Śro mar 04, 2009 11:39 przez Myszeńk@, łącznie edytowano 1 raz
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro mar 04, 2009 11:38

JoasiaS pisze:
PumaIM pisze:Był wątek na forum Czy oliwka pachnie myszą - wszyscy po kolei eksperymentowali z oliwkami :lol:

Bo cię jeszcze na forum nie było, on z 2003 roku pochodzi. Jakoś go nawet sanna-ho nie wykopała :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Śro mar 04, 2009 11:41

PumaIM pisze:
JoasiaS pisze:

Bo cię jeszcze na forum nie było, on z 2003 roku pochodzi

Fakt, w 2003 roku byłam jeszcze małą dziewczynką 8)
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro mar 04, 2009 11:47

JoasiaS pisze:Fakt, w 2003 roku byłam jeszcze małą dziewczynką 8)

Ech, ja tylko byłam młoda ... :roll: :wink:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro mar 04, 2009 12:12

Cudo foty Joasiu :1luvu: Moje też kiedyś dostały oliwki i nic ,zero zainteresowania :roll: ..oliwa z oliwek też be :evil: Ale ja też nie cierpię to się nie dziwię :wink: :lol:

A skwarki dla Sznycka rzeczywiście dietetyczne :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

[poprzednia][następna]