Koty pani Hanki, dobijamy do setki, niedługo nowy wątek!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 03, 2009 10:52

Zapomniałam dopisać, że wg mnie takie podawanie się za prezes niezarejestrowanej fundacji podważa wiarygodność wszelkich zawiadomień i to trzeba w razie koniecznosci podkreslać.

Co do tego, czy jej przejdzie ta wena twórcza. Mam nadzieję, Edytko, że masz racje. Niemniej myślę, że tu, oprócz problemów psychicznych wchodzi też w grę zawiść i kompleksy tej kobiety.
Ona założyła coś co miało być fundacją i nic z tego nie wyszło, a p. Hania, niegdyś majaca do niej nalezeć - działa :ok:

Oj, jak się jeszcze dowie, że krakvet nakarmi brzuszki Ogonków - lepiej, żeby się nie dowiedziała :roll:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Wto mar 03, 2009 12:05

1. Mamucik - zaurzenia to na pewno, może i jakaś mania prześladowcza i znalazła ofiarę, ale cóż...
Może i by wystarczyło samo pismo przedprocesowe do babszytyla...

2. Mukki- noo tak się bałam, deszcz nie odpuszcza,
no w każdym razie Kocie Życie zbiera jak zwykle na karmiecielkę w miesiącu i w marcu na p. Hankę padło, no to tylko wycieczka krajoznawcza plus zawiezienie darów, proszę nas zapowiedzieć
Obrazek

Eddzia

Od: Pt gru 12, 2008 19:38

Post » Wto mar 03, 2009 12:43

podpowiedzcie Pani Hani przy zamówieniu tę suchą karmę, którą wysyłaliśmy na Święta, to jest Lara w różnych wydaniach, bardzo dobry stosunek jakości do ceny (robiona dla Bento Kronena) a worek 10 kg kosztuje 70-80 zł

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto mar 03, 2009 13:34

Edzia - tak właśnie, myślę o tym, żeby kobiecie uzmysłowić, że jej "pisarstwo" ma określone, niemiłe dla niej konsekwencje. Bo chyba do tej pory nie zdawała sobie z tego sprawy. I mam nadzieję, że to wystarczy. Na razie - z tego co wiem - jest cisza.
Agniesiu - moim kotom z Larą nie było po drodze - dziwne, bo masz rację, to karma jest ok. A u mnie były biegunki i biegunki 8O Ale to moje wredoty pewnie royalka chciały wymusić :roll:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

mamucik

Post » Wto mar 03, 2009 13:50

mamucik pisze:Agniesiu - moim kotom z Larą nie było po drodze - dziwne, bo masz rację, to karma jest ok. A u mnie były biegunki i biegunki 8O Ale to moje wredoty pewnie royalka chciały wymusić :roll:

ogonki p. Hanki miały ze 100 kg Lary więc chyba da się ocenić jak ją tolerowały. U mnie nie było dotąd problemu, ani w domu ani w fundacji.

Bardzo się cieszę, że zajęłaś się tą sprawą, jak jest w Twoich rekach to ja jestem spokojna :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro mar 04, 2009 9:01

quote="Tweety"][.

Bardzo się cieszę, że zajęłaś się tą sprawą, jak jest w Twoich rekach to ja jestem spokojna :)[/quote]

Tweety - wiesz, jak cenię pewną Agnieszkę :wink:z AFN - tym sympatyczniej mi na takie słowa 8) Pani Hania to sensowna kobieta. Pogadałyśmy jeszcze chwilę wczoraj o białaczce i FIVie. Ona stosowała vilcacorę, patrz nie wpadłam na to przy Tygrysku. Choć chyba bym się bała stosować i intron, i vilcacorę. Ale muszę to wrzucić w temat Kasi o białaczkowcach. Choć galla jest tak oblatana, jeśli chodzi o wiedzę na temat białaczki i intronu, że pewnie i to wzięła pod uwagę. A p. Hani podpowiedziałam ludzki intron - przy takiej ilości kotów warto żeby wiedziała o nim.

mamucik

Post » Śro mar 04, 2009 12:17

Lżej sie robi na duszy, że jest pomoc

Mamucik napiszesz takie pismo do babsztyla ? Jako ew. zapowiedź ew.sprawy ?

Jak czytam o tych karmach to się uśmiecham, moje koty zjadłyby nawet pasze dla świń gdybym im wsypała :D

Zapasik dla p. Hanki sie zbiera, oko cieszy, muszę bronić i chronić przez bestiami ( jak ta głupia mam szafy komandora rozsuwane - wielki błąd !!!)
Obrazek

Eddzia

Post » Śro mar 04, 2009 13:23

Napiszę oczywiscie jeśli bedzie potrzeba. W sobotę p. Hania ma przekazać mi przez osoby, które się do niej wybierają ksera pism. Wtedy bede wiedziała do końca, jak to wygląda.

Co do karm - moje też nie są wybredne, wtedy jednak biegunkami przekonały mnie, że może jednak kopnę się do sklepu, bo tam akurat super promocja na ich ukochany RL. Argumenty były liczne i nieładnie pachnące :roll: - więc wygrały z moimi nędznymi argumentami słownymi, ze nawet w promocji to moze nie koniecznie :wink:
Skad one wiedziały o promocji - nie wiem 8O

Ale Tweety ma rację, to dobra karma i cena przyjazna.

mamucik

Post » Śro mar 04, 2009 14:22

Mukki, znowu mam coś naszykowane dla p. Hanki, więc pamietaj o mnie :wink:
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Śro mar 04, 2009 14:27

W tę sobotę do P. Hanki jedzie Eddzia.

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Śro mar 04, 2009 14:40

Ja w tę sobotę niestety nie jadę, napewno będę w tygodniu, bo się kolejna sterylka szykuje. Jak by ktoś przypadkiem przejeżdżał przez Kozanów, to mam trzy worki gazet :D
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Od: Wto gru 02, 2008 15:00

Post » Śro mar 04, 2009 14:52

Mukki te gazety to może jak juz pojedziesz, jeśli nie pilne
z tego co wiem, mam być obładowana :)
3 worki już nie wlezą ....

Miło czytać, że "wycieczki" kursują z asortymentem

aaa zapowiedziałaś nas? ostatnio p. Hanki nikt nie uprzedził
Obrazek

Eddzia

Post » Śro mar 04, 2009 14:55

ach i załatwiłam nowe źródło gazet, ponoć mam być zawalona ! suuuper
Obrazek

Eddzia

Post » Śro mar 04, 2009 15:15

Pani Hanka wie, że ktoś będzie w sobotę. Spoko, moje gazety mogą poleżeć, mam więcej miejsca w bagażniku :D Znajomi pilnie składają, więc zapas jeszcze urośnie
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Od: Wto gru 02, 2008 15:00

Post » Śro mar 04, 2009 15:22

Ja też mam gazety...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]