Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
woodpeck pisze:I jeszcze dobra wiadomość - Luna przytyła w ciągu dwóch tygodni z 3,5 na 3,7 kg
zuzlikowa pisze:Cioteczki,dostałam taki rozpaczliwy mail !
Podrzućcie wątek z koteczkami chorymi na białaczkę!
"szukalam na google widomosci o białaczce u Kotow i natknełam sie na te aukcje, przygarnełam ze smietnika kota z czasem okazlo sie iz jest chory na białaczkę leczę go juz od 3 mies powoli brakuje mi jzu pienidzey i sily zaniedbalam prace , co znajde w domu nie potzrebnego staram sie sprzedac zeby bylo na kroplowke,witaminy,zastrzyki przeciwzapalne , teraz jest leczony cykloferonem bo tylko to udalo si emi dostac na Ukrainie na polski interferon nie bylo mnie stac,prosze mi napisac czy moze mi ktos pomoc wlasnei z jakiejs fundacji ,zaczyna wisiec nad nami widmo eutanzji i serce mnie boli bo strasznie pokochalam tego kocine i chcialabym jeszcze sprobowac cokolwiek zrobic by uratowac jego zycie
http://nasza-klasa.pl/profile/9690096/gallery/22
to jest moj Stas
i zaczynam się martwic bo tak jak kotek z waszej aukcji Klemensik zgrzyta zabkami jak cos je i to ostatnie 3 dni ,schudl i zaczał
mi znowu strasznie wymiotowac
prosze mi napisac cos o bial aczce bo moze jest cos jeszcze co moze pomoc czego ja nie wiem ,chcoc po nocach oczy wypatruje i czytam ,wterynarz tez juz widzę ze najchetniej by go uspił a ja nie chce bo sama mysl tego jest straszna ,prosze o pomoc "
Skierowałam Panią na wątek Klemensika. Mam nadzieję,że pomożecie.
woodpeck pisze:Agn jest z fundacji, prawda? Kiedyś u weta spotkaliśmy trzy panie z fundacji, pomagały trzymać Lunę do zastrzyku, może wśród nich była Agn![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 272 gości