No CUD!!!!!!!
mini2 ma baaaardzo podobna koteczke!!!!!!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia D. pisze:Na marginesie: ta kobieta musi mieć bardzo elegancką piwnicę...czerwone ściany, pluszowe kotary obszyte futerkiem.....no,no!
primary pisze:Dziś rano myślałam że skonam ze śmiechuKotka zaczęła drapać fotel, więc zwróciłam jej uwagę, żeby tego nie robiła. A Ruter jak na komendę pobiegł do drapaka żeby zademonstrować, kici gdzie powinno sie robić takie rzeczy
Pierwszego dnia po przyjeżdzie kotki powiedziałam mu, że ma ją wszystkiego nauczyć i chłopak wziął to sobie do serca
![]()
Kochany
Kasia D. pisze:Na marginesie: ta kobieta musi mieć bardzo elegancką piwnicę...czerwone ściany, pluszowe kotary obszyte futerkiem.....no,no!
hehe, Kasiu, ja sie aż tak nie przyjrzałamNapisałam to co mi powiedziała kobieta, która mi ją dała.
Kicia była troche brudna, jakby w węglu, więc chyba rzeczywiście siedziała w piwnicy. A kobieta miała 2 czy 3 swoje koty, które ją tępiły i pewnie dlatego nie wzięła jej do domu.
primary pisze:dwa koty to podwójna radość - tylko mi czasem rąk do miziania brakuje![]()
![]()
primary pisze:Pani Ewo:)
Cieszę się, że Pani tu trafiła![]()
Kicia czuje się dobrze, ma wilczy apetyt i jest wesoła. Uszka obejrzał jej jeszcze raz vet, kiedy kastrowałam Rutera. Będę jej podawać Oridermyl jeszcze przez tydzień, a potem - jeżeli wszystko będzie w porządku - zaszczepię ją.
A tak wogóle to jest tak jak podejrzewałam - dwa koty to podwójna radość - tylko mi czasem rąk do miziania brakuje![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, lucjan123, smoki1960 i 80 gości