Powodzenia na prawku, bo to istna masakra....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Macho pisze:Basiu- na brak czasu nie ma reguły wieku![]()
Powodzenia na prawku, bo to istna masakra.... :roll:
- mistrz puentyBarbara Horz pisze:Rano z nadzieja patrzyłam w oczy czarnym gadom. Ni jak mi żólte z tego nie wychodzą, ale ja nie wiem w jaki kolorze one maja oczy, chyba sraczkowym.
Barbara Horz pisze:Ja pewnie będę sporo razy podchodzić do praktycznego, bo jak mi egzaminator morkę wydrze to sama wyjdę i poproszę o zmianę patafianaDawno temu przestałam tolerować ludzi, którzy są chamami, nawet jeżeli od nich coś zależy. Tak, że ja całkiem spokojnie przygotowuję się na długie zdawanie i oczywiście qpe kasy
![]()
Moja prezeska zdawała chyba 8 razy - ciekawe czy ją przebije![]()
Własnie moja córka mi doniosła, że koty, a własciwie Mauri zniszczyła jej w nocy pracę dyplomową, którą tworzyły od jakiegoś czasu. Chyba jest zła
Macho pisze:Barbara Horz pisze:Ja pewnie będę sporo razy podchodzić do praktycznego, bo jak mi egzaminator morkę wydrze to sama wyjdę i poproszę o zmianę patafianaDawno temu przestałam tolerować ludzi, którzy są chamami, nawet jeżeli od nich coś zależy. Tak, że ja całkiem spokojnie przygotowuję się na długie zdawanie i oczywiście qpe kasy
![]()
Moja prezeska zdawała chyba 8 razy - ciekawe czy ją przebije![]()
Własnie moja córka mi doniosła, że koty, a własciwie Mauri zniszczyła jej w nocy pracę dyplomową, którą tworzyły od jakiegoś czasu. Chyba jest zła
Uwierz mi, że nie wyjdziesza o zmianę możesz być pewna przy następnym egzaminie, bo nie można mieć 2 razy tego samego egzaminatora
a tak sobie o zmianę nie możesz poprosić, bo posądzą Cię o łapówę
![]()
A o co niby córka ma być zła? coś poważnego się stało czy jak.... ?
Macho pisze:A co się właściwie stało z tą drugą klatką z kociarni?
altagela83 pisze:jak tak sie tylko cichutko dopytam... a paczka do CK ode mnie to doszla? bo nie dostalam zadnych wiesci...
Adria pisze:Macho pisze:A co się właściwie stało z tą drugą klatką z kociarni?
pożyczyliśmy psiemu koledze Saganowi na tymczas, bo byl abardzo potrzebna. Ciagle za malo mamy takiego sprzetu
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 199 gości