Tak sie zlozylo ,ze dzisiaj musze pracowac
Jednak mam chwilke czasu i przyszlam ,na forum.
czytalam przez 2 dni watek Puss o Domino.
Bardzo sie wzruszylam.
Dziewczyna o wspanialym sercu dala mi duzp wsparcia nie wiedzac o tym
Musze do niej dzisiaj napisac jak wroce z pracy
Moje koty jak sie zarazily to juz dawno temu ,bo kiedys troche sie nie lubily ,ale nie bylo jakis wielkich walk
Teraz sa juz spokojne i dosc w starszym wieku wiec razem sie tak bardzo nie bawia.
Wiekszosc moich kotkow ma nadwage i so leniwe
Jednak pewnosci nie ma o 100 % bezpieczenstwie .
Trzymac pozamykane w sypialniach , to nie za bardzo praktyczne wyjscie dla nas , bo one zawsze byly przyzwyczajone do wszystkich drzwi otwartych.
. na gorze ,a na dole w domu nawet nie ma drzwi tylko wszystko otwarte , czyli duzy pokoj z kuchnia.
Mam rowniez maly ogrodek i garaz , ale w garazu jest za zimno
dla chorego kota ,bo pomimo ,ze mieszkam w Australii noce potrafia byc zimne.
Zreszta to tam jeden sasiadki kotek lubi spac a drugi u niej w garazu a 2 nastepne u nas w domu.
Tak sasiadka ma 4 koty i podejzewam ,ze wszystkie sa chore ,bo ich mama ma tego wirusa.
Jednak tamte sa jeszcze dosc mlode i nie maja jakis znakow choroby ,sa grubiutke ,wesowe i oczywiscie karmione i sterylowane przez nas.
Kristinbb - dzieki za jaka kolwiek informacje?
Ariel - dziekuje rowniez za wszystko
Jak narazie Koala zaczal jesc po 2 dniach antybiotyku .
Kochany koteczek apetyt mu dopisuje a my staramy mu sie dogadzac jak tylko mozemy .
Jeszcze troche widac ,ze ma problem z jedzeniem ,ale miekkie i lekko podgrzewane jada z 3 talerzyki dziennie
Czytalam rowniez jak ludzie atakowali Puss ,ze trzyma kota chorego ,ze zdrowymi itp.
Jednak jak ktos przez to nie przechodzil to nie rozumie.
My lubimy ,zeby kazdy nasz futrzak mial do nas dostep .
Kiedy chcial to przychodzil , na mizianie , spal gdzie chcial itp.
Taka cala rodzina kochajaca sie.
A jak juz jakis kot zamieszka u nas , to zostaje ,na zawsze ,a nie tylko jak jest maluki ,sliczniutki i zdrowy
Czlonkow rodziny sie nie wydaje do schroniska czy do innych ludzi.