Petka-P1 pisze:zaznaczam wtąteczek...podrzucam koteczkę i trzymam kciuki
Fufu jest mi bardzo bliska....troszkę taka moja Pecia
Dzięki Kasiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Petka-P1 pisze:zaznaczam wtąteczek...podrzucam koteczkę i trzymam kciuki
Fufu jest mi bardzo bliska....troszkę taka moja Pecia
Korciaczki pisze:Z dwie godziny temu miejsce miała pewna śmieszna sytacja
Mama, szykując się akurat do wyjścia, weszła akurat do naszego, tzn. Fufkowego pokoju z...pastą do zębów. Domyślacie się co było dalej?
Pasta pachnąca miętą podziałała na Salkę jak magnez, albo krople walerianowe!Oszalała - w pozytywnym słowa znaczeniu!
Łasiła się, tuliła, po czym wystawiła brzusio... Albo raczej "wywaliła"!
Zaczęła też ugniatać powietrze! Mała agentka...
![]()
Odrazu poleciałyśmy po aparat, dałyśmy mamie będącej właśnie na wysokości Sally, poczym mama zrobiła Fufce parę zdjęć.
Zdjęcia tej ciekawej sytuacji są jeszcze nie wgrane do komputera, więc narazie ich nie mamy. Będą później!
tillibulek pisze:na jedno to Wam powiem, Korciaczki.. ta kota jest cudowna (bedzie z niej jeszcze kawał miziaka - co do dzwonka do drzwi, to nasza kicia zawsze spieprza gdzie pieprz rosnie, a generalnie to do mnie przychodzi i wszystko wystawia do glaskania - full serwis - niektore koty tak mają, ze nie lubia obcych), a na drugie to macie pieknie urzadzone mieszkanie
i znowu pochwale fotki - WYPAŚNE![]()
up
Korciaczki pisze:Korciaczki pisze:Z dwie godziny temu miejsce miała pewna śmieszna sytacja
Mama, szykując się akurat do wyjścia, weszła akurat do naszego, tzn. Fufkowego pokoju z...pastą do zębów. Domyślacie się co było dalej?
Pasta pachnąca miętą podziałała na Salkę jak magnez, albo krople walerianowe!Oszalała - w pozytywnym słowa znaczeniu!
Łasiła się, tuliła, po czym wystawiła brzusio... Albo raczej "wywaliła"!
Zaczęła też ugniatać powietrze! Mała agentka...
![]()
Odrazu poleciałyśmy po aparat, dałyśmy mamie będącej właśnie na wysokości Sally, poczym mama zrobiła Fufce parę zdjęć.
Zdjęcia tej ciekawej sytuacji są jeszcze nie wgrane do komputera, więc narazie ich nie mamy. Będą później!
... I obiecywanie zdjecia![]()
![]()
![]()
Kochana Salcia tak patrzę i łezka się w oku kręci
izydorka pisze:no to do boju!!!!!!!!!! po domki !!!!!!!!!!!!
kropkaXL pisze:Oby Salcia-Fufu znalazła cudowny domek!-potwierdzam-małe jest piękne-moja Antosia jest maleńka,ale zgrabniutka-taka kocia miniaturka!
kropkaXL pisze:Oby Salcia-Fufu znalazła cudowny domek!-potwierdzam-małe jest piękne-moja Antosia jest maleńka,ale zgrabniutka-taka kocia miniaturka!
[url=http://tiny.pl/btfb][img]http://upload.miau.pl/3/184871.jpg[/img][/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Silverblue i 803 gości