Zaraz nas matka-założycielka pogoni, zamiast przyjęcia do klubu

I to przez ciebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:Fiku-miku na patyku
Zaraz nas matka-założycielka pogoni, zamiast przyjęcia do klubu![]()
I to przez ciebie
Aleba pisze:Wielbłądzio, zostałaś liderką Klubu
Wielbłądzio pisze:Aleba pisze:Wielbłądzio, zostałaś liderką Klubu
nie jestem pewna, czy mam się czego cieszyć, albo inaczej... jestem pewna, że nie mam![]()
![]()
cholera, że też ja muszę bywać liderką w samych niechlubnych dziedzinach życia![]()
Minik pisze:chyba nie mam wyjścia i też z petycją do matki przełożonej uderzyć...
miała być jedne jedyna, później doszedł kolejny, który miał być ostatecznie ostateczny i ani grama więcej - sam się wprosił wszedł od tak nikt nie wie jak i zamieszkał... z kolejną jakoś tak wyszło - miała wyjść a została, reszta rzutem naturalnym... bo skoro trzy to czwarty też może...piąty czysta formalność, bez szóstego żyć by się nie dało w rezultacie w porywie doszło do dziewięciu!
teraz jest ich znów sześć i nie powiem by był tłok
to jak nadam się do grona ?
magdulinea pisze:Szybko i w skrócie, będę dopowiadała, jakby co.
Mam aktualnie 3 koty, choć bardzo się bałam, jak zniosą ten stres i czy polubią nowe mieszkanko. Niestety, od 2 tygodni zupełnie znienacka nastąpiła wielka awantura![]()
w kontakcie siedzi Feliway, ale jakiejś znaczącej poprawy nie ma... Ni,
I jak Was czytam, że macie kotów więcej i one się dogadują, to wyc mi się chce normalnie, jak sobie przypomnę naszą wcześniejszą sielankę![]()
Radźcie coś, please...
Pozdrawiam wszystkie świeżo dokocone
Aleba pisze:Uaktualniłam listę Klubu, mam nadzieję, że nic nie pomieszałam (kiepsko dzisiaj funkcjonuję).
A na moment zmieniając temat - nowe wieści o Kozie. Byliśmy z nią dzisiaj u Nadwornego, więc przy okazji odbyło się obowiązkowe ważenie. Kozik przekroczył już 3 kiloDokładnie 3,25 kg kotka do kochania
A tak sobie teraz Kozik odpoczywa w objęciach pana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, luty-1, PanPawel, pibon i 220 gości