No właśnie, co Pita dostała jako spowalniacz? U nas Ula dostała dormitor i torbugesic
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ariel pisze:Za całe towarzystwo potrzymam
No właśnie, co Pita dostała jako spowalniacz? U nas Ula dostała dormitor i torbugesic
lolak pisze::ok:![]()
![]()
za wszystkie ogony
![]()
Pewnie się w pn u Doc zobaczymy, bo idziemy z Marną się doszczepic i ustawić na sterylkę.
Agn pisze: Zadajecie skomplikowane pytania...
Musialabym dopytac Doc, ale to byl potocznie zwany - 'goopijaś', a potem normalna narkoza do usuniecia zebow.
Zo, zrob cos z Fuma, bo Ci odbiore kota za utuczenie go.
Agn pisze:To wysle Was przodem, zebyscie kolejke zajeli. Bo zanim ja z pracy obroce, to potem znowu bede wracac po nocy...
lolak pisze:Agn pisze:To wysle Was przodem, zebyscie kolejke zajeli. Bo zanim ja z pracy obroce, to potem znowu bede wracac po nocy...
nie ma sprawy. Możesz go nawet z rana wziąć, a odebrać jak będziesz wracać z pracy, bo Tomek pójdzie ok 12, żeby być gdzieś na początku kolejki. A rano mogę go odebrać na Rapackiego i przeczeka do 12 u mnie w pokoju.
Zowisia pisze:I slusznie dumna !! brawo !
zo, tez sobieradzik ...
ania toruń pisze:A już się przestraszyłam że proszek pralce zaszkodził i zastrajkowała-a tu proszę nie kocia sierść a woreczek
ania toruń pisze:Co do refleksji archeologicznej-archeolodzy wykopują bo narzędzia krzemienne są z materiału który nawet pobyt w pralce by przetrwała gliniane garnki znajduję się bo nikt ich do pralki nie włożył
ale ogólnie refleksja trafna
![]()
ania toruń pisze:Jak Pita się dziś czuje?
Agn pisze:
Lolaku, kusisz...![]()
ale tym razem to nie przejdzie. Steve [nowe imię dostanie, jak już przyjedzie] jest kotem szczególnym - dla ślepaka, świeżo po podróży, czekanie kilka godzin w jeszcze jednym nowym miejscu, to może być za dużo.
Ale dzięki.Twoją propozycję zakonotuję sobie skrzętnie. Na później.
[A jesteś pewna, że dasz radę przed moją pracą odebrać kota z Rapaka??
]
Nie wiem, czy dam rade obrócić tak szybko - skoro Tomek idzie już przed 12... ale postaram się.
lolak pisze:Agn pisze:
Lolaku, kusisz...![]()
ale tym razem to nie przejdzie. Steve [nowe imię dostanie, jak już przyjedzie] jest kotem szczególnym - dla ślepaka, świeżo po podróży, czekanie kilka godzin w jeszcze jednym nowym miejscu, to może być za dużo.
Ale dzięki.Twoją propozycję zakonotuję sobie skrzętnie. Na później.
[A jesteś pewna, że dasz radę przed moją pracą odebrać kota z Rapaka??
]
Nie wiem, czy dam rade obrócić tak szybko - skoro Tomek idzie już przed 12... ale postaram się.
Nie ma sprawy, na później taka opcja też się może przydać![]()
I przed Twoją pracą jak najbardziej - Dziewczęta mają nową zabawę: co należy zrobić, żeby Duża wstała przed 5 rano i już nie poszła spać.Ściśle współpracuje z nimi Antoni... (Antoni siedzi w łazience i drze mordę. I obszczywa wszystko, co się da. Jak również podśmiarduje. I jest przekochany i przecudowny. To ten kot z Mostowej - nie wiem, czy Lida Ci wspominała)
A Tomka wyślę trochę później, więc na spokojnie się wyrobisz.
A przy najbliższej okazji zapraszam na kawkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 786 gości