Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Boo77 pisze:Jak wszystko dobrze pójdzie, Iva jutro pojedzie na test i badania do moich wetów. Jeśli to się uda, masz Aguś jakiś transport na niedzielę???
Jest jeszcze jedna wielka prośba do wszystkich - Iva będzie miała zrobioną morfologię, badania trzustki, wątroby i nerek, test na FIV + FeLV. Koszt badań krwi to 93zł + 80 zł test. Wet obiecał wykombinować choć tycią zniżkę, ale mówił, że teraz ciężko przez to, co dzieje się ogólnie na rynkuCzy ktoś mógłby coś dorzucić na badania Ivy???
Boo77 pisze:
Jest jeszcze jedna wielka prośba do wszystkich - Iva będzie miała zrobioną morfologię, badania trzustki, wątroby i nerek, test na FIV + FeLV. Koszt badań krwi to 93zł + 80 zł test. Wet obiecał wykombinować choć tycią zniżkę, ale mówił, że teraz ciężko przez to, co dzieje się ogólnie na rynkuCzy ktoś mógłby coś dorzucić na badania Ivy???
Boo77 pisze:Ja nie wiem czy dam radę, tydzień do końca mam wypełniony po brzegiAle schron jest przy dworcu, zobaczę kto jest w niedzielę w pracy i poprosiłabym o podrzucenie Ivy. Tylko co z transporterkiem?
marcjannakape pisze:Boo77 pisze:Ja nie wiem czy dam radę, tydzień do końca mam wypełniony po brzegiAle schron jest przy dworcu, zobaczę kto jest w niedzielę w pracy i poprosiłabym o podrzucenie Ivy. Tylko co z transporterkiem?
Sprawdziłam lokalizacje schroniska i myslę, że spokojnie trafimy i wrócimy.
AgaPap pisze:
Tak sobie zaplanowałam, że w niedzielę kończę zajęcia we Wrocławiu o 12 i wsiadłabym w pociąg i do was przyjechała, tylko czy dałabyś radę podrzucić kicię na PKP? Już marcjannakape obiecała, że ze mną sie do was turlnie.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 15 gości