[Białystok3]'syjamiątko' s.82 i 'rosyjski' Iwan s.91

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 25, 2009 23:03

Nie wiem czy jest sens wdawać się tam w dyskusje z ...... :evil: , ale wiecie co - ręce opadają. Zresztą jak się kto chce wkurzyć to niech poczyta co nasze białostoczanki przemądre wypisują:

http://forum.poranny.pl/Gielda-zwierzat-t15667.html
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Śro lut 25, 2009 23:11

A tu na pocieszenie pozdrowienia z domku Kassji od kotki z czarnym ogonkiem i podrutowanej kotki Rudonoski na którą się cioteczki zrzuciły :)

Panienki wyglądają tak:
Obrazek

Upssss ale kicia ma uszki :D

A to kicie właściwe:
Obrazek;Obrazek

Fotoreportaż można obejrzeć tu:
http://kotkowo.pl/index.php?option=com_ ... &Itemid=36

Niepokoi mnie tylko jedna rzecz- kota z czarnym ogonkiem podczas ostatniej wizyty wydała mi się być stanowczo zbyt biała. Teraz już wiem dlaczego :twisted: Mam nadzieję przynajmniej że jej Kassja nie wiruje :D
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Post » Czw lut 26, 2009 0:07

Janiu, naprawdę niezmiernie się cieszę, że Glutek zaaklimatyzował się u Ciebie. Biedny, chory kić z Jurowieckiej pewnie nie wiedział, że są takie szczególne miejsca :). Bardzo się cieszę, że jest pod Twoją opieką.
I mam nadzieję, że zobaczysz jutro Kruszynkę szczęśliwą w nowym domu. Mocne kciuki!

Dyskusja na porannym - chyba szkoda słów, niestety :?. W wielu przypadkach - jak widać - koronnym argumentem jest to "że mamy w głowie jedno - wziąć psa ze schroniska". I dalej beton.

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Czw lut 26, 2009 8:20

Pamiętacie syfka Shifu?? Niby yorczkę?? Teraz ma nowe imię YOKO i nowy dom :roll: a wygląda tak:
Obrazek
Obrazek

Wcześniej wyglądała tak, dla przypomnienia:
Obrazek

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Czw lut 26, 2009 8:58

Wspaniała psinka, absolutnie nie do poznania.
Do tego stały domek. Brrrrraaaawoooooo Monia, jesteś wielka. :D

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw lut 26, 2009 9:07

Niestety nie ma w tym mojej zasługi, sunia została w DT :roll:
choć podejrzewam, że dom tak czy inaczej znalazłaby w mig, brzydko mówiąc chodliwy psiaczek był :wink: pomimo wieku, echh żeby wszystke w takim tępie znajdywaly domki.

monia3a

Post » Czw lut 26, 2009 12:44

Sunia nie do poznania.A ile radości w oczach :lol:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Czw lut 26, 2009 13:01

Odwiedziłam KRUSZYNKĘ.
Poznała mnie i po raz pierwszy ośmieliła się opuścić łazienkę na swoich trzech łapkach. Tak się cieszę, że mnie pamięta.
Jak bardzo skrzywdził ją los!
Skacze biedulinka po trochu, bo dotychczas przez cały czas nie opuszczała terenu łazienki. Moim zdaniem, powinna więcej się poruszać... W sobote będą zdjęte szwy i wtedy zapewne nastapi zmiana na lepsze.
Pani Monika pięknie opiekuje się KRUSZYNĄ, właściwie nie narzeka, ale chciałaby bardziej zaprzyjaźnić się z KRUSZYNKĄ.
Ma już swoje dwie kotki: Gabrysię i Sarę.
Odwiedzę kiedyś jeszcze...

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Czw lut 26, 2009 14:04

A ja się udzieliłam w dyskusji ;).

Nasza kicia ma się dobrze - kuwetkuje, zaczepia nasze koty, roznosi nam mieszkanie na strzępy, norma jak na kociaka :D zawzięcie gania się z Dianką i Dantem, nawet Freya rozruszała trochę swoje sadełko :D

Tylko boi się ludzi. Więc cierpliwie ją oswajamy. :)

Fotki dziś :)
Obrazek

Nakasha

Od: Sob lut 19, 2005 19:05

Post » Czw lut 26, 2009 19:33

Nakasha pisze:
A ja się udzieliłam w dyskusji ;).

Dziewczyny bardzo ładnie napisałyście na tym forum.Ciekawe jak wiele z tego "miłośnicy zwierząt" zrozumieli?Nasz naród niereformowalny jest.Każdy musi mieć super pieska lub kotka takiego "dla oka".Widziałam w Zakopanem na Krupówkach sprzedawane owczarki podhalańskie.Żenada :cry:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pt lut 27, 2009 20:48

Nasza tymczasowiczka Śnieżka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Fotki są w miniaturkach, z fotosika można pobrać w rozm. oryginalnym. Możecie je dowolnie obrabiać :)

Śnieżka na pewno będzie szukać domu spokojnego i cichego (i bez małych dzieci), najlepiej już zakoconego. :)
Obrazek

Nakasha

Post » Pt lut 27, 2009 21:57

Pani z Wawki, która adoptowała Maxia ( tego co woziłaś ) szuka dla niego do towarzystwa srebrnej kotki mogę zaproponować jeśli chcesz :) domek sprawdzony i naprawdę SUPERAŚNY :D

monia3a

Post » Pt lut 27, 2009 22:24

Ta starsza pani od rudzielca? To naprawdę fajna pani :D

Tylko Maxio jest już wykastrowany? jak nie to w ciągu najbliższych 2 miesięcy powinien być, bo kicia ma ok. 3 miesiące :)

Tylko jak pisałam: Śnieżka boi się ludzi. Z innymi kotami biega, szaleje, bawi się, itp., ale jest do ludzi nieufna. Nie gryzie, nie drapie, nie warczy :D, ale trzeba zakombinować żeby ją podejść i żeby dała się wziąć na ręce :) posiedzi 5 minut i już chce uciekać ;) chciałabym zatrzymać ją jeszcze kilka dni, żeby zobaczyć czy socjalizacja da widoczne efekty :)
Obrazek

Nakasha

Post » Pt lut 27, 2009 22:46

Tak to ta sama PANI, Max ma kastrację umówioną na koniec marca. Jutro do niej zadzwonię i opowiem o srebrnej kici i jeśli się zdecyduje to przekażę jej namiar do Ciebie i się umówicie. Wiesz jak z transportem do Wawki może i posiedzi dłużej jeśli nikt nie będzie jechał :wink:

monia3a

Post » Sob lut 28, 2009 0:40

Jakby co to moja siostra jeździ dość często do Wwy, więc damy radę :D

Nakasha - potrzebne mi ładne fotki Dantego, sprzedamy go co? :D
A tak serio - byłam dziś na fotkach u tego wszystkiego co siedzi u p.Ani i Tamary - i wszystkie wyszły jako tako z wyjątkiem prze-ko-cha-ne-go czarnego kocurka, którego wynalazła Iwona.
Normalnie czarna plama.
Chwilowo wystawiłam go na zdjęcia kotka z Grottgera, ale ten kić jest nieco większy i ma trochę innego ryjka.
Dałoby się podesłać kilka Dantego - jeśli nie do tego kicia to do jakiegoś następnego :roll: Takie portretóweczki?

Pobiegałam sobie dziś - zajęcia organizacyjne to świetny wynalazek :D
Pierwsze zajęcia - i sesja w piwnicy Jasi.
Drugie - sesja u p.Ani i Tamary
Czas miała wyliczony co do pół minutki...
Pozostałe - w szkole :)
Nie zdążyłam na sesję do szczeniaczka - ale kobita chciałą po 13 a wtedy to już musiałam być w szkole :roll: Pani dzwoniła do TOZ, że ma pieska. Ale on broi. i ona go chyba odda do schroniska :roll:
Tomasz obiecał fotki, ale jakoś tak się nie dało zgrać ostatnio. Może kochana Plinka poratuje?

Po południu byłam u dorotak Ależ to aktywny kociolub jest (córcia też) :D Dostaliśmy 220 zł z kiermaszu w szkole. Zaniosłam jeszcze kilka fantów :D
Obrazek 

aga&2

[poprzednia][następna]