Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Co za bzdura, zwyczajnie ludzie ci nie są jakimiś nadwrażliwcami a dobro bahora jest dla nich najważniejsze. Kotka nie miała u nich tak źle skoro dożyła tak sędziwego wieku. Proponowałbym mniej negatywnych emocji przy ocenianiu takich sytuacjiBalbina01 pisze:do końca złym nie, ale ma problemy z uczuciami...
Motodrama pisze:Ta babka jest po ch... Mieć taką szacowną emerytkę, ca zdrową i się jej pozbyć - a Księga Guinessa czeka. Myślę, że kotce potrzebny jest serdeczny, spokojny dom aktualnie niezakocony.
gabriel pisze:Co za bzdura, zwyczajnie ludzie ci nie są jakimiś nadwrażliwcami a dobro bahora jest dla nich najważniejsze. Kotka nie miała u nich tak źle skoro dożyła tak sędziwego wieku. Proponowałbym mniej negatywnych emocji przy ocenianiu takich sytuacjiBalbina01 pisze:do końca złym nie, ale ma problemy z uczuciami...Motodrama pisze:Ta babka jest po ch... Mieć taką szacowną emerytkę, ca zdrową i się jej pozbyć - a Księga Guinessa czeka. Myślę, że kotce potrzebny jest serdeczny, spokojny dom aktualnie niezakocony.
Zrób na ten temat dokument i konferencje prasową zorganizuj
szaraszeelma pisze:gabriel pisze:Co za bzdura, zwyczajnie ludzie ci nie są jakimiś nadwrażliwcami a dobro bahora jest dla nich najważniejsze. Kotka nie miała u nich tak źle skoro dożyła tak sędziwego wieku. Proponowałbym mniej negatywnych emocji przy ocenianiu takich sytuacjiBalbina01 pisze:do końca złym nie, ale ma problemy z uczuciami...Motodrama pisze:Ta babka jest po ch... Mieć taką szacowną emerytkę, ca zdrową i się jej pozbyć - a Księga Guinessa czeka. Myślę, że kotce potrzebny jest serdeczny, spokojny dom aktualnie niezakocony.
Zrób na ten temat dokument i konferencje prasową zorganizuj
Nie wiem czemu nazywasz tak dziecko, które się jeszcze nie urodziło?![]()
Nic nie jest winne!!
A właściciele? Zrobili, jak myśleli najlepiej.
Przecież kotka żyje. Trzeba jej dom znaleźć a nie krytykować.
puss pisze:nie uważam, że ten wątek jest od oceniania postawy ludzi. też nie przepadam za dziećmi, ale może kiedyś będę mieć własne, kto wie
było już milion takich wątków, a ludzie robią zwierzętom gorsze rzeczy, niż oddawanie ich z powodu ciąży, więc ta dyskusja nie ma sensu.
ważne, że kota będzie żyć, że karola ją zabierze, i że wszystko dobrze się skończy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Williamlaria i 47 gości