rambo_ruda pisze:o kurde, będzie banda małych swetrów?
Mam nadzieję na dwa (tyle było widać na USG). Oby nie więcej. I tak czuję się parszywie, jakby to była moja wina.
Rzadko chce mi się literalnie ryczeć. To właśnie jeden z tych momentów.
Moderator: Estraven
rambo_ruda pisze:o kurde, będzie banda małych swetrów?
kalair pisze:behemotka pisze:To była pierwsza moja myśl...
Ona już ma mleko. Gdyby to były zarodki czy inne zbitki komórek, nie wahałabym się nawet chwili, pewnie jutro byłaby na stole.
Ale to są już szczeniaki. Poród na dniach. Wiem, że nie wszyscy się zgodzą, po prostu dla mnie zdolne do samodzielnego życia szczenięta nie różnią się niczym od tych już urodzonych![]()
Pieprzony pech, dlaczego nie było po niej widać wcześniej? Nawet brzucha specjalnie nie miała, dopiero teraz się obniżył i nagle spęczniał. A ja nie miałam żadnego doświadczenia, by zauważyć, o co biega
To też życie...Ale rozumiem..Ciężka decyzja..No to trzeba będzie szukać domków.
kalair pisze:Przecież to nie Twoja wina!!!!!!!!!!!!!!!!
jopop pisze:ale się Bulwa ucieszyzostanie wujkiem
behemotka pisze:kalair pisze:behemotka pisze:To była pierwsza moja myśl...
Ona już ma mleko. Gdyby to były zarodki czy inne zbitki komórek, nie wahałabym się nawet chwili, pewnie jutro byłaby na stole.
Ale to są już szczeniaki. Poród na dniach. Wiem, że nie wszyscy się zgodzą, po prostu dla mnie zdolne do samodzielnego życia szczenięta nie różnią się niczym od tych już urodzonych![]()
Pieprzony pech, dlaczego nie było po niej widać wcześniej? Nawet brzucha specjalnie nie miała, dopiero teraz się obniżył i nagle spęczniał. A ja nie miałam żadnego doświadczenia, by zauważyć, o co biega
To też życie...Ale rozumiem..Ciężka decyzja..No to trzeba będzie szukać domków.
Masz rację, życie
Dlaczego nie można po prostu zapobiegać i mieć spokój?Miałam nadzieję, że nigdy nie stanę przed podobną decyzją. I mam.
Trzeba będzie. Chyba że to jednak pokręcony koszmar.

Uspokój się, dziewczyno!behemotka pisze:Moja, że nie zauważyłam. Jak można być tak durnym, żeby to dotarło dopiero w ostatniej chwili?
kalair pisze:Hodujesz patyczaki?
Apsa pisze:Uspokój się, dziewczyno!behemotka pisze:Moja, że nie zauważyłam. Jak można być tak durnym, żeby to dotarło dopiero w ostatniej chwili?
My z Magdą nieraz widziałyśmy suki w różnych stadiach ciąży i co?
I też nic nie zauważyłyśmy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości