Tyzma pisze:kalair pisze:Tyzma pisze:W końcu musi się biedak kiedyś najeśćbędzie dobrze.
A ten kotek to w worku?
Iriska w szaliczku!Zima nie?
![]()
HEHE![]()
jasne
Czyżbyś wątpiła w zimę?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tyzma pisze:kalair pisze:Tyzma pisze:W końcu musi się biedak kiedyś najeśćbędzie dobrze.
A ten kotek to w worku?
Iriska w szaliczku!Zima nie?
![]()
HEHE![]()
jasne
tosiula pisze:Cześć gadułkiWszędzie jedzą
kinga w. pisze:I szykuje się wojna z Tyśkiem. O MOJE krzesło przy kompie. Jak ja na nim siedzę, to Tysiek na kolanach, ale jak tylko zejdę (teraz poszłam nastawić ewodę na herbatę - 2minuty) to po powrocie mam lokatora na krześle. czy ja mam prawo do jakiegos mebla w tym zainfekowanym domu?!
kinga w. pisze:tosiula pisze:Cześć gadułkiWszędzie jedzą
NIe wszędzie - ja dalej głoduję!
kinga w. pisze:I szykuje się wojna z Tyśkiem. O MOJE krzesło przy kompie. Jak ja na nim siedzę, to Tysiek na kolanach, ale jak tylko zejdę (teraz poszłam nastawić ewodę na herbatę - 2minuty) to po powrocie mam lokatora na krześle. czy ja mam prawo do jakiegos mebla w tym zainfekowanym domu?!
kinga w. pisze:mam do powiedzenia tyle co Żyd za okupacji...We własnym... nie TŻ-eta domu! Jeszcze mi powiedz, że to teraz ICH dom!
tosiula pisze:Kinga jeszcze wiele musi się nauczyć
Tyzma pisze:siadaj kinga na podłodze albo na tym swoim parapecie co koty się nie mieszczą. Ewentualnie zajmij im kocyk
Tyzma pisze:no i tak napisałam - zajmij imoni tobie ty im. Na zasadzie oni z twojego talerza ty z ich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości