Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:Femka pisze:EDIT: zapomniałam Wam napisać, że Szczypiorki boją się dźwięku budzika. Jak rano zadzwoni, wszystkie wieją z łóżka, więc mam jakieś 15 minut korzystania z całej powierzchni
Ja sobie nastawiam budzik w telefonie. Wieczorem zasypiamy z Kleofasem objęci i przytuleni, i mały szybko się nauczył, że rano na pierwszy dźwięk budzika trzeba się zerwać z łózka pędem podlecieć do telefonu i ponaciskać guziczki. Teraz robi to szybciej niż ja, zanim dolecę do ławy on już trąca telefon łapką![]()
...a w piątek jadę go zawieźć do nowego domu. Jak ja go teraz oddam? Po siedmiu wspólnie spędzonych miesiącach?
Lemoniada pisze:Ustalenia są takie: Kleoś ma być towarzyszem dla dwuletniej kici rezydentki. W piątek wiozę go i zostawiam, zobaczymy jak się z kicią dogada. Pewnie docieranie zajmie im trochę czasu, właściciele są przygotowani na kotłowaninę, pyskówki i mordobicie. Jeśli się polubią - Kleoś zostaje na statusie rezydenckim, jeśli nie - zabieram go z powrotem.
Smutno mi i to bardzo... ale od początku gdy został wzięty z ulicy wiedziałam, że to tylko tymczasZ jednej strony mam nadzieję, że dogada się z kicią, ale jeśli nie... to najwyraźniej będzie to przeznaczenie, z którym nie mam zamiaru walczyć.
MaryLux pisze:Ciociu, nie oddawaj Kleosia! Kto będzie mnie adorować??? Tylko on mi zostaaał
Inka
Lemoniada pisze:MaryLux pisze:Ciociu, nie oddawaj Kleosia! Kto będzie mnie adorować??? Tylko on mi zostaaał
Inka
Ineczko, a Bury i Maślak? Moje dwa piękne, podwórzowe kocurki? Obaj panowie są w sile wieku i mimo, że nie kanapowi to wcale nie prostaccy, na wielbicieli się nadają w sam raz
MaryLux pisze:Lemoniada pisze:MaryLux pisze:Ciociu, nie oddawaj Kleosia! Kto będzie mnie adorować??? Tylko on mi zostaaał
Inka
Ineczko, a Bury i Maślak? Moje dwa piękne, podwórzowe kocurki? Obaj panowie są w sile wieku i mimo, że nie kanapowi to wcale nie prostaccy, na wielbicieli się nadają w sam raz
Ale oni jesce mnie nie adolowaliiiiiiii
Lemoniada pisze:MaryLux pisze:Lemoniada pisze:MaryLux pisze:Ciociu, nie oddawaj Kleosia! Kto będzie mnie adorować??? Tylko on mi zostaaał
Inka
Bo to wstydliwe i nieśmiałe chłopakiPogadam z nimi wieczorem, na pewno się przedstawią w Twoim wątku i wkleją jakieś fotki
MaryLux pisze:Lemoniada pisze:MaryLux pisze:Lemoniada pisze:MaryLux pisze:Ciociu, nie oddawaj Kleosia! Kto będzie mnie adorować??? Tylko on mi zostaaał
Inka
Bo to wstydliwe i nieśmiałe chłopakiPogadam z nimi wieczorem, na pewno się przedstawią w Twoim wątku i wkleją jakieś fotki
Pogadaj, Ciociu, prosę
A moja Duza płace, nie wiem o co
kalair pisze:Lemoniadko-![]()
![]()
Chociaż pewnie potęsknisz.
i słusznie, bo mogłoby się to dla Ciebie źle skończyćLemoniada pisze:... to najwyraźniej będzie to przeznaczenie, z którym nie mam zamiaru walczyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości