Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amanda_0net pisze:Przyjedź do mnie podasz moim kotom tablety na odrobaczanie bo ja się boję![]()
mar9 pisze:Amanda_0net pisze:Przyjedź do mnie podasz moim kotom tablety na odrobaczanie bo ja się boję![]()
w lecznicy dostałam takie szczypczyki do podawania tabletek, bardzo pomocne, to taka dłuższa pęseta, a niektórym kotom podaję palcami, trzeba po prostu wsadzić bardzo blisko przełyku, podobno pomaga smarowanie tabletki tłuszczem ale nie próbowałam tego.
Niektórym kotom na odrobaczanie podaję taką zawiesinę w strzykawce.
Tak dostawała Brzózka bo to straszna panikara, boi się wszelkich zabiegów a po zawiesinie to się nawet oblizywała![]()
Amanda, jak Ci idzie oswajanie szylkretki? (nie zapomniałam o niej)
Amanda_0net pisze:mar9 pisze:Amanda_0net pisze:Przyjedź do mnie podasz moim kotom tablety na odrobaczanie bo ja się boję![]()
w lecznicy dostałam takie szczypczyki do podawania tabletek, bardzo pomocne, to taka dłuższa pęseta, a niektórym kotom podaję palcami, trzeba po prostu wsadzić bardzo blisko przełyku, podobno pomaga smarowanie tabletki tłuszczem ale nie próbowałam tego.
Niektórym kotom na odrobaczanie podaję taką zawiesinę w strzykawce.
Tak dostawała Brzózka bo to straszna panikara, boi się wszelkich zabiegów a po zawiesinie to się nawet oblizywała![]()
Amanda, jak Ci idzie oswajanie szylkretki? (nie zapomniałam o niej)
Dzika Dzicz![]()
![]()
![]()
Ale to dopiero pierwszy dzień![]()
Wczoraj ją złapałam
Killatha pisze:hmm, jak dobrze, że w moim stadzie to ja jestem samicą alfa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 569 gości