Mój ukochany Jerzyk pobiegł do Anielki...['] Śpij kochanie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 24, 2009 10:19

magdaradek pisze:Całuski dla Jerzyka i jego cudownej Dużej !!!!!!!!! :1luvu:

Podłączamy się :!: :1luvu:

TMEJ

Od: Pt kwi 27, 2007 11:51

Post » Wto lut 24, 2009 13:31

Tak się właśnie zastanawiałam czy to może nie ta sama wetka :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lut 24, 2009 13:50

Asia, Ty mi nosa na kwintę nie miej, bo ja do Poznania wparuję, wiesz że jak coś to potrafię.
:roll:
Przyjadę z pocieszycielem i zabalujemy. :wink:

Obie w tych ostatnich naszych smutkach się pocieszymy, a w tej naszej biedzie poratujemy.
Dla Jerzyka ślę całusy, a dla Ciebie uściski, głowa do góry, wiosna tuż, tuż.

czia

Od: Wto cze 19, 2007 13:19

Post » Śro lut 25, 2009 17:34

mizianki dla Jerzyka i cały czas kciuki trzymam
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro lut 25, 2009 17:51

jerzykowka pisze:Anka, oboje z Jerzykiem zaciskamy mocno kciuki za wspanialy dom dla Twojego Jerzyka (moj Jerzyk prosil by przekazac kumplowi, ze jak sie wzmocni to odpisze :wink: )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jerzyk, dziękuję za obietnicę listu.
Duża dopiero dzisiaj zajrzała i mi przekazała :twisted:
Jeżeli już się trochę wzmocniłeś, to pisz prędko, bo ja już na walizkach siedzę, w sobotę wyjeżdżam do Poznania.
Wiesz, trochę się boję, jak to będzie, ale duża mówi, że tam będę jedynym i ważnym kotem, to brzmi obiecująco 8)
Aha, moja duża każe mi napisać, że przekazuje pozdrowionka Twojej dużej i że trzyma kciuki za ciebie (ja też trochę pazutki trzymam)

Twój Jerzu

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Sob lut 28, 2009 18:55

Cześć Asiu, piszę bo smigasz na innych watkach a u Jerza cisza 8)
mam nadzieję, że to znak że wszystko u Was w porządku :oops:

Jak tam Jerzątko się czuje? jak jego apetyt?
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Sob lut 28, 2009 19:04

No własnie-Asiu-co u biedactwa?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lut 28, 2009 20:02

Witajcie Cioteczki Drogie!!!
Wlasnie wypuscilam Jerzyka z ramion, musze uwazac zeby go nie zameczyc :wink: Wlasciwie to teraz czekamy, czekamy na wyniki poniedzialkowej wizyty kontrolnej u weta. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze tzn. bez zmian na gorsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jerzyna jest przy mnie caly czas, tuli sie nawet bardziej niz przed choroba, jakby chcial mi pokazac, ze nie mam sie martwic..., ze najwazniejsze jest to, ze mamy siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apetyt ma taki sobie, ale cierpliwie pozwala karmic sie lyzeczka i wtedy powolutku zjada wiecej- stara sie bardzo!!!!!!!!!!!!!!! Pieknie polyka wszystkie leki, jest moim plomiennym aniolkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poza tym czeka na przybywajacego od Anki z wybrzeza do Poznania Jerzyka :D I trzyma rude kciuki by kumplowi spodobalo sie w naszym miescie :ok:

Prosze, trzymajcie kciuki za poniedzialek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob lut 28, 2009 20:13

Asiu-kciuki jak z Morąga do Rybnika i jak z Morąga do Warszawy-dlaczego własnie takie-bo tam znalazły DT moje marmurkowe maluszki!
Jerzyk bedzie zdrowy-musi byc -bo wierzymy w to mocno i chcemy by nasze życzenia sie spełniły!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob lut 28, 2009 20:20

kropkaXL pisze:Asiu-kciuki jak z Morąga do Rybnika i jak z Morąga do Warszawy-dlaczego własnie takie-bo tam znalazły DT moje marmurkowe maluszki!
Jerzyk bedzie zdrowy-musi byc -bo wierzymy w to mocno i chcemy by nasze życzenia sie spełniły!

Dziekuje, Kasiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A z DT dla Twoich maluszkow ciesze sie calym sercem, Jerzol tez :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob lut 28, 2009 20:32

Zaklinamy los-niech bedzie dobrze! Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie mar 01, 2009 0:45

Jerzolku i Jerzykowko. Całusy od "Czereśniaków" - Kulki i Glusia - "Grzybiarza". :love:
Apetyciku życzymy :catmilk:

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Nie mar 01, 2009 8:20

Joasiu,cały czas czytam,kciuki trzymam bardzo mocno. Jerzyk jest leczony,co oczywiście jest bardzo ważne,ale najważniejsze,że ma Ciebie,że ma ciepły,kochający dom. Jest wprawdzie chory,co bardzo smutne,ale szczęśliwy,a chyba o to chodzi,prawda?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie mar 01, 2009 9:05

Jerzyku chlopie zdrowiej i czuj sie dobrze, rudziku kochany!

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Nie mar 01, 2009 9:47

Witam w niedzielny poranek-pełen słońca i radości-niech i dla Was będzie radosny i piękny!Asiu,Jerzynku- :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]