Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:I hop do góry. Nowy domek coraz bliżej!Mam zagadkę - co robi Misior- Dziadek Powolniak jak nie śpi ? Je i je i je bo on albo śpi albo je , no czasem strzeli qpala albo się zeszczy - prostatę ma zdrowa bo leje jak zranu
majencja pisze:I hop do góry. Nowy domek coraz bliżej!Mam zagadkę - co robi Misior- Dziadek Powolniak jak nie śpi ? Je i je i je bo on albo śpi albo je , no czasem strzeli qpala albo się zeszczy - prostatę ma zdrowa bo leje jak zranu
majencja pisze:Najpierw swoja miska, wcześniej drze paszczę, potem cudza miska, też zezre, Balbina syczy na niego ale oaza spokoju nie przerywa -kęs po kęsie. Puszka to puszka, szynka to szynka, gotowane mięso - jakiekolwiek - tamte be- ten tylko chlast, surowe- każde. No ale z drugiej strony bronić mu i odchudzać jak nie wiadomo ile czasu mu zostało?
Dorota Wojciechowska pisze:Co do Lunki to też mam tak samo z jedzeniem.
Po tym jak wet mnie ochrzanil że sam tluszcz to zmniejszylam ilość jedzonkai ona ciągle chodzi i miauczy, a do michy leci jak by z tydzień nie jadla
.
Trudno sie do tego miaukolenia przyzwyczaić no ale jak trza to trza.
Fakt że Majencja ma gorzej bo są jeszcze inne michy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kaja, kasiek1510 i 180 gości