Sosnowiec księżycowa LUNA już w domku stałym !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 21, 2009 21:38

I hop do góry. Nowy domek coraz bliżej! :lol: Mam zagadkę - co robi Misior- Dziadek Powolniak jak nie śpi ? Je i je i je bo on albo śpi albo je , no czasem strzeli qpala albo się zeszczy - prostatę ma zdrowa bo leje jak zranu :ryk:

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob lut 21, 2009 22:25

majencja pisze:I hop do góry. Nowy domek coraz bliżej! :lol: Mam zagadkę - co robi Misior- Dziadek Powolniak jak nie śpi ? Je i je i je bo on albo śpi albo je , no czasem strzeli qpala albo się zeszczy - prostatę ma zdrowa bo leje jak zranu :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:
MIKUŚ

Post » Nie lut 22, 2009 9:20

majencja pisze:I hop do góry. Nowy domek coraz bliżej! :lol: Mam zagadkę - co robi Misior- Dziadek Powolniak jak nie śpi ? Je i je i je bo on albo śpi albo je , no czasem strzeli qpala albo się zeszczy - prostatę ma zdrowa bo leje jak zranu :ryk:

No proszę reklama czyni cuda.Adoptujcie od nas jakiegoś bezproblemowego kociaka :wink: A tak na marginesie dotarły juz wyniki Povolniaka?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie lut 22, 2009 12:40

Hop do góryObrazek . Wyniki jeszcze nie przyszły ale ja mieszkam tam gdzie psy szczekaj odbytem na dobranoc :twisted:

majencja

Post » Nie lut 22, 2009 15:20

No no mam nadzieję że tego snu jest więcej niż czasu na jedzenie :x
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie lut 22, 2009 17:43

Najpierw swoja miska, wcześniej drze paszczę, potem cudza miska, też zezre, Balbina syczy na niego ale oaza spokoju nie przerywa -kęs po kęsie. Puszka to puszka, szynka to szynka, gotowane mięso - jakiekolwiek - tamte be- ten tylko chlast, surowe- każde. No ale z drugiej strony bronić mu i odchudzać jak nie wiadomo ile czasu mu zostało? 8O
Obrazek

majencja

Post » Nie lut 22, 2009 19:51

majencja pisze:Najpierw swoja miska, wcześniej drze paszczę, potem cudza miska, też zezre, Balbina syczy na niego ale oaza spokoju nie przerywa -kęs po kęsie. Puszka to puszka, szynka to szynka, gotowane mięso - jakiekolwiek - tamte be- ten tylko chlast, surowe- każde. No ale z drugiej strony bronić mu i odchudzać jak nie wiadomo ile czasu mu zostało? 8O

Jesuuu tylko nie doprowadź Paszczaka do takich rozmiarów do jakich doprowadziła moja mam Felka vel Balona.
Kot wazy chyba 9-10 kg ,a jak go jej zawoziłam to chyba wazył max 5kg :roll:

mar_tika

Post » Nie lut 22, 2009 21:49

A co mam zrobić jak się drze ? Łazi za mną jak pies i skrzeczy bo trudno to nazwać miauczeniem i dopóki nie dopcha brzuchola to stoi nad miska albo biegnie do cudzego talerza no i dalej żre , potem popije , poszczy i dopiero idzie spać na parapet
Obrazek

majencja

Post » Pon lut 23, 2009 0:26

Jak ogłaszali kasting na kota do teatru : "czarny i ma "tylko" leżeć na blacie baru" to od razu pomyślałam o Powolniaku vel Dziadku :D
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pon lut 23, 2009 11:44

Nesca38 pisze:Jak ogłaszali kasting na kota do teatru : "czarny i ma "tylko" leżeć na blacie baru" to od razu pomyślałam o Powolniaku vel Dziadku :D

No tak tylko budżet by im nie wytrzymal, bo jak pisze Majka on żeby leżąl to musi nieźle się nawtranżalać Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lut 23, 2009 11:50

Co do Lunki to też mam tak samo z jedzeniem.
Po tym jak wet mnie ochrzanil że sam tluszcz to zmniejszylam ilość jedzonka Obrazek i ona ciągle chodzi i miauczy, a do michy leci jak by z tydzień nie jadlaObrazek .
Trudno sie do tego miaukolenia przyzwyczaić no ale jak trza to trza.
Fakt że Majencja ma gorzej bo są jeszcze inne michy
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lut 23, 2009 15:05

Dorota Wojciechowska pisze:Co do Lunki to też mam tak samo z jedzeniem.
Po tym jak wet mnie ochrzanil że sam tluszcz to zmniejszylam ilość jedzonka Obrazek i ona ciągle chodzi i miauczy, a do michy leci jak by z tydzień nie jadlaObrazek .
Trudno sie do tego miaukolenia przyzwyczaić no ale jak trza to trza.
Fakt że Majencja ma gorzej bo są jeszcze inne michy

Dorotka a Lunka byla odrobaczana?Może wartałaoby jej zaplikować antyrobala?

mar_tika

Post » Pon lut 23, 2009 15:44

mar_tika pisze:
Dorotka a Lunka byla odrobaczana?Może wartałaoby jej zaplikować antyrobala?

Pytalam weta ale powiedzial że trzeba trochę odczekać po sterylceObrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lut 23, 2009 16:33

Dorota Wojciechowska pisze:
Nesca38 pisze:Jak ogłaszali kasting na kota do teatru : "czarny i ma "tylko" leżeć na blacie baru" to od razu pomyślałam o Powolniaku vel Dziadku :D

No tak tylko budżet by im nie wytrzymal, bo jak pisze Majka on żeby leżąl to musi nieźle się nawtranżalać Obrazek

Hahahahaha
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pon lut 23, 2009 21:02

Piękna Lunka
Obrazek
fotoDorotka
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]