Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:ode mnie poszlo 25 powinno jutro dotrzec![]()
Filemonku smacznego
phantasmagori pisze:ode mnie poszlo 25 powinno jutro dotrzec![]()
Filemonku smacznego
estre pisze:phantasmagori pisze:ode mnie poszlo 25 powinno jutro dotrzec![]()
Filemonku smacznego
dziękujemy bardzo!
kupimy mu w takim razie 10 kg persiana najprawdopodobniej
Nemeziss pisze:Przelałam małe conieco dla Filemonka. Jesli nie uda mi się wyleczyć do czasu kiedy trzeba bedzie jechac po malucha (leżę z zapaleniem oskrzeli) to zasponsoruję chociaż paliwo.
estre pisze:Nemeziss pisze:Przelałam małe conieco dla Filemonka. Jesli nie uda mi się wyleczyć do czasu kiedy trzeba bedzie jechac po malucha (leżę z zapaleniem oskrzeli) to zasponsoruję chociaż paliwo.
Ja mam złe wiadomości. Leżę i umieram. Mam zapelenie górnych dróg oddechowych.
I tak jak chciałam, żeby Filemon wrócił jak najszybciej do domu, teraz mam nadzieję, że będzie mógł zostać jeszcze chociaż do piątku
sawanka1 pisze:estre pisze:Nemeziss pisze:Przelałam małe conieco dla Filemonka. Jesli nie uda mi się wyleczyć do czasu kiedy trzeba bedzie jechac po malucha (leżę z zapaleniem oskrzeli) to zasponsoruję chociaż paliwo.
Ja mam złe wiadomości. Leżę i umieram. Mam zapelenie górnych dróg oddechowych.
I tak jak chciałam, żeby Filemon wrócił jak najszybciej do domu, teraz mam nadzieję, że będzie mógł zostać jeszcze chociaż do piątku
a czy wiadomo już coś o Panu Filemonka ??
Naszych postępów ciąg dalszy :
okazało się , że jak pierwszy stres minął Filemonek zaczyna nas zaskakiwać
1. lubi pastę odkłaczającą - w związku z tym po podaniu skończyły się wymioty![]()
2. korzysta z kuwety ze żwirkiem - nie zawsze , ale od jakiegoś czasu intrygowało mnie dlaczego w jego kuwecie jest tak pustoa dzisiaj nad ranem przyłapałam go na tym jak zakopuje swojego qpala w kuwetce moich futerek , zawierającą żwirek
![]()
3. woda w wannie nie jest już niezbędna![]()
4. wieczorem nasz Filemonek wylegiwał się (już po raz drugi) na poduszce u mojej córeczki w łóżkua w dodatku głaskany nie uciekał tylko włączył głośny traktorek
![]()
W prawdzie jeszcze przeważnie się chowa ale zdarzają się juz chwile , że przestaje się tak bardzo izolować. Niestety przerażeniem i szybką ucieczką do azylu reaguje na każde głośniejsze puknięcie i ruchale mam nadzieję , że i to w końcu przezwycięży
Martwi mnie tylko zupełny brak wiadomości , mam nadzieje , że wraca do zdrowiabo Filemon bardzo za nim tęskni
Nemeziss pisze:No to się narobiłoMoże ktoś mógłby przywiezć Filemonka jeśli będzie taka potrzeba? Paliwo zasponsoruję oczywiście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102 i 39 gości