. Poszukał miejsca, zrobił sioosio i wyszedł Moderator: Estraven
. Poszukał miejsca, zrobił sioosio i wyszedł 
Mariejo pisze: Wydaje mi sie ze Bella ma latwe w uzyciu klipsy.
Axel pisze:Jeżeli ktoś ma jeszcze cuś do napisania, to niech pisze![]()
Jeszcze jedno pytanie-do takiej kuwety żwirku tylko na początku trzeba dużo, tak? Potem już normalnie?
2pac jest już chyba na tyle dużym kotem, że powinien korzystać z drzwiczek do kuwety. Lepiej je założyć.dobrawa1 pisze:... W związku z tym klapka została zdemontowana, bez dalszych prób nauczania koteczków (lenistwo opiekunki) i właściwie to chyba gdzieś sie zgubiła...
![]()
kryte kuwety z drzwiczkami są OKElaKW pisze:widzę, że kryte kuwety są praktyczniejsze w użycie

Ashir pisze:Zapodajcie jakieś adres www gdzie mogę ją zamówić, może wreście mój kotek zacznie robić "do" a nie obok
phobos pisze: Najłatwiej będzie Ci nauczyć kotka aby nie walczył z drzwiczkami jeżeli pozostawisz je lekko uchylone – najlepiej delikatnie przechylić kuwetę podkładając pod nią jakiś stabilny przedmiot (skoroszyt, płytka chodnikowa). Podkładka powinna się znajdować wzdłuż krótszej osi kuwety po przeciwległej stronie drzwiczek –wtedy grawitacja zadziała i drzwiczki się wychylą na zewnątrz kuwety. Miłej zabawy.
![]()
phobos pisze: poszukaj może na balkonie – tam często można znaleźć najdziwniejsze zagubione rzeczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości