Etiopia !!
Kamę pamiętam, bo miałam przyjemność poznać, a Nala.. hmm, przepiękna ona jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aania pisze:udało mi się pogłaskać Gapiszona!przy wczorajszej próbie było syczenie, dzikie rodeo i wycię wręcz na prętach klatki. dziś gapa tylko mnie obsyczała i nie uciekła z pudełka
Tweety pisze:aania pisze:udało mi się pogłaskać Gapiszona!przy wczorajszej próbie było syczenie, dzikie rodeo i wycię wręcz na prętach klatki. dziś gapa tylko mnie obsyczała i nie uciekła z pudełka
proszę, proszę![]()
to ja też mam coś miłego na niedzielne południe. Przyszły fotki od opiekunki Kai vel Karmelki, kociczki od p. Kazi ze Straszewskiego
straszny łasuch się z niej zrobił i sądząc po rodzaju karmy, którą się pasjonuje to ...schodzi na psy :p
w tle olbrzymi łeb właścicielki opróżnianej miski
grunt to umieć się odnaleźć w trudnej sytuacji
Etiopia pisze:
Tweety to sie może źle skończyć dla kota ......
Zwłaszcza że widzę na zdjęciu pedigree.....
Niech ona lepiej tego nie je
Tweety pisze:jeżeli ktoś ma jakichś ofiarodawców, sponsorów itp. którym uważa, że powinno się szczególnie podziękować to ja mam na stanie takie ładne okolicznościowe dyplomy fundacyjne
Kinya pisze:Tweety pisze:jeżeli ktoś ma jakichś ofiarodawców, sponsorów itp. którym uważa, że powinno się szczególnie podziękować to ja mam na stanie takie ładne okolicznościowe dyplomy fundacyjne
Proponowałabym Arwet w Wieliczce. On mają siedem światów ze mną, ciągle im zawracam głowę w sprawach moich tymczasów. Wydzwaniam, dopytuję, panikujęNo i nie robią problemów z odraczaniem płatności, często liczą bardzo po kosztach.
Myślę, że byłoby im miło, że AFN to docenił.
A poza tym są po prostu bardzo kochani
anna09 pisze:Tweety, ja nie jestem tak pazerna, jak MjsNic się nie stało
Te 8 zł uważamy za nieistniejące
Tweety pisze:Kinya pisze:Tweety pisze:jeżeli ktoś ma jakichś ofiarodawców, sponsorów itp. którym uważa, że powinno się szczególnie podziękować to ja mam na stanie takie ładne okolicznościowe dyplomy fundacyjne
Proponowałabym Arwet w Wieliczce. On mają siedem światów ze mną, ciągle im zawracam głowę w sprawach moich tymczasów. Wydzwaniam, dopytuję, panikujęNo i nie robią problemów z odraczaniem płatności, często liczą bardzo po kosztach.
Myślę, że byłoby im miło, że AFN to docenił.
A poza tym są po prostu bardzo kochani
jasne tylko myślę, że dobrze by było wsadzić to w antyramę. Wielkość to standardowe A4
jak się ma Ginesik?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 167 gości