K-rk,maluchy z 1000-lecia, z Kłaja, ze schronu już u nas

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 21, 2009 21:43

ech, ten swierzb, ja ciagle walcze i ciagle zwalczyc nie moge...

Etiopia !!

Kamę pamiętam, bo miałam przyjemność poznać, a Nala.. hmm, przepiękna ona jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Sob lut 21, 2009 22:43 przez kosma_shiva, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob lut 21, 2009 21:58

[quote="Etiopia"]Kama na łóżku robiąca "pranie":
:)
bardzo mile zwierzaczki, fotki ekstra :)
duzo zdrowka dla nich
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Nie lut 22, 2009 12:04

udało mi się pogłaskać Gapiszona!przy wczorajszej próbie było syczenie, dzikie rodeo i wycię wręcz na prętach klatki. dziś gapa tylko mnie obsyczała i nie uciekła z pudełka :lol:

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Nie lut 22, 2009 12:16

aania pisze:udało mi się pogłaskać Gapiszona!przy wczorajszej próbie było syczenie, dzikie rodeo i wycię wręcz na prętach klatki. dziś gapa tylko mnie obsyczała i nie uciekła z pudełka :lol:

proszę, proszę :)

to ja też mam coś miłego na niedzielne południe. Przyszły fotki od opiekunki Kai vel Karmelki, kociczki od p. Kazi ze Straszewskiego

straszny łasuch się z niej zrobił i sądząc po rodzaju karmy, którą się pasjonuje to ...schodzi na psy :p

w tle olbrzymi łeb właścicielki opróżnianej miski

Obrazek

grunt to umieć się odnaleźć w trudnej sytuacji

Obrazek

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lut 22, 2009 12:27

ja też mam czasem tak atrakcyjny wido na tył moich kotów. i nie ma znaczenia, że to samo jeste w misce :lol:

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Nie lut 22, 2009 12:30

Tweety pisze:
aania pisze:udało mi się pogłaskać Gapiszona!przy wczorajszej próbie było syczenie, dzikie rodeo i wycię wręcz na prętach klatki. dziś gapa tylko mnie obsyczała i nie uciekła z pudełka :lol:

proszę, proszę :)

to ja też mam coś miłego na niedzielne południe. Przyszły fotki od opiekunki Kai vel Karmelki, kociczki od p. Kazi ze Straszewskiego

straszny łasuch się z niej zrobił i sądząc po rodzaju karmy, którą się pasjonuje to ...schodzi na psy :p

w tle olbrzymi łeb właścicielki opróżnianej miski

Obrazek

grunt to umieć się odnaleźć w trudnej sytuacji

Obrazek

Tweety to sie może źle skończyć dla kota ......
Zwłaszcza że widzę na zdjęciu pedigree.....
Niech ona lepiej tego nie je
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie lut 22, 2009 12:32

Anna09, przepraszam Cię ale ja dopiero teraz dojrzałam, że za mało pieniędzy zwróciłam Ci za fakturę :oops: masz u mnie jeszcze 8 zł.
Dlatego mjs krzyczała do mnie, że cały czas mało a ja myślałam, że Ona taka pazerna a po prostu dba o Twoje interesy :wink:
Tak poważnie to wybacz, wydawało mi się, że to miało być 280 zł. Jak przekazać brakującą kwotę?

Tweety

Post » Nie lut 22, 2009 12:33

Etiopia pisze:
Tweety to sie może źle skończyć dla kota ......
Zwłaszcza że widzę na zdjęciu pedigree.....
Niech ona lepiej tego nie je

tak, pisałam Pani

Tweety

Post » Nie lut 22, 2009 13:06

jeżeli ktoś ma jakichś ofiarodawców, sponsorów itp. którym uważa, że powinno się szczególnie podziękować to ja mam na stanie takie ładne okolicznościowe dyplomy fundacyjne

Tweety

Post » Nie lut 22, 2009 13:45

Tweety pisze:jeżeli ktoś ma jakichś ofiarodawców, sponsorów itp. którym uważa, że powinno się szczególnie podziękować to ja mam na stanie takie ładne okolicznościowe dyplomy fundacyjne

Proponowałabym Arwet w Wieliczce. On mają siedem światów ze mną, ciągle im zawracam głowę w sprawach moich tymczasów. Wydzwaniam, dopytuję, panikuję :oops: No i nie robią problemów z odraczaniem płatności, często liczą bardzo po kosztach.
Myślę, że byłoby im miło, że AFN to docenił.

A poza tym są po prostu bardzo kochani :oops:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Nie lut 22, 2009 14:19

Tweety, ja nie jestem tak pazerna, jak Mjs :twisted: Nic się nie stało :D Te 8 zł uważamy za nieistniejące :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie lut 22, 2009 14:20

Kinya pisze:
Tweety pisze:jeżeli ktoś ma jakichś ofiarodawców, sponsorów itp. którym uważa, że powinno się szczególnie podziękować to ja mam na stanie takie ładne okolicznościowe dyplomy fundacyjne

Proponowałabym Arwet w Wieliczce. On mają siedem światów ze mną, ciągle im zawracam głowę w sprawach moich tymczasów. Wydzwaniam, dopytuję, panikuję :oops: No i nie robią problemów z odraczaniem płatności, często liczą bardzo po kosztach.

jasne tylko myślę, że dobrze by było wsadzić to w antyramę. Wielkość to standardowe A4

jak się ma Ginesik?

Tweety

Post » Nie lut 22, 2009 14:29

anna09 pisze:Tweety, ja nie jestem tak pazerna, jak Mjs :twisted: Nic się nie stało :D Te 8 zł uważamy za nieistniejące :wink:

oki, to dziękuję bardzo :1luvu:

mjs, Ty oczywiście wiesz, że my sobie żartujemy :)

a, właśnie, wraca z ferii moja rodzina i jako, że TŻ powinien być mocno wypoczęty (ferie z dwójką młodszych dzieci i wypoczynek hi, hi, hi) to zaraz mu przydzielę różne bojowe zadania. Na pewno ma w piątek jechać z Etiopią i Kamusią na badania w dwa miejsca. Na pewno też jest do odbioru karma od mjs (kiedy Tobie pasuje?), na pewno ma odebrać fundacyjny KRS z Sądu i pomóc Kastaprze w poniedziałek zapakować w kontenerki panny z Wielopola do ciachnięcia, reszta pewnie wyjdzie w praniu

Tweety

Post » Nie lut 22, 2009 14:39

Tweety pisze:
Kinya pisze:

jasne tylko myślę, że dobrze by było wsadzić to w antyramę. Wielkość to standardowe A4

jak się ma Ginesik?

Antyramę zafunduję :wink:

Ginesik nieco lepiej, znowu przychodzi spać ze mną (ale tylko na wysokości kolan, nie pod kołderką przy klatce piersiowej jak dawniej :cry: ) Dziś od rana śpi koło okna w słoneczku.
Ładnie je; niedużo ale dość często.
Brzuszek niestety znowu trochę się wzdął :cry:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Nie lut 22, 2009 14:58

Noemik, a co u Was?, bo zdrowie Twoje i Milusi zostało na spotkaniu oczywiście wypite :wink:

Tweety

[poprzednia][następna]