Moderator: Estraven
Żyje jeszcze?aguś pisze:hhy![]()
Właśnie wczoraj powiedziałam małzowi ile masz kotów
To, rozumiem, jest zachwyt na widok Kozy?_kathrin pisze:jejuniu![]()
![]()
No tak, ale cały czas jeszcze rozważam czy siódemka jest liczbą diabelskąAgneska pisze:I jeszcze tytuł wątku wypadałoby zmienić.
Aleba pisze:
Smil, jej jest bardzo trudno zrobić zdjęcie z otwartymi oczami, bo bardzo reaguje na światło. Przed fleszem mruży oczy, a jak robię bez lampy, to i tak jest leciutki błysk przy ustawianiu ostrości - to wystarcza, w więkoszści przypadków od razu zamyka oczy.

Aleba pisze:Wczoraj kociszony dorwały się do leżącej na podłodze w kuchni siatki z ziemniakami.
Albo coś w tych ziemniakach łazi (czego ja nie widzę), albo pachną jakoś szczególnie atrakcyjnie (co niby możliwe, bo to takie ziemniaki "od chłopa"). W każdym razie szał był wielki, niuchanie, badanie, macanie etc.
Naczelnym badaczem była Dzidzia. Jeszcze długo po tym, jak pozostałe koty straciły zainteresowanie ziemniakami, ona prowadziła obserwację
Ja w tym czasie zmywałam. Skończyłam, odwracam się do niej, a ta już połową objętości wlazła do siatki, umościła się na tych ziemniakach i coś namiętnie niucha. Jeden ziemniak podejrzanie mokry jest z wierzchu. Patrzę na jej pyszczek, a ona jest upier... jak górnik po zmianie. Cały pysk i bródka dosłownie czarne
Lekko mnie wryło, a potem rzuciłam się czyścić kotka. A kotek zerwał się i rączym truchtem z kwikiem spyla przede mną po domu
Nie złapałam jej, bo w końcu wskoczyła na szafę, a stamtąd już mi się nie chciało jej ściągać. Dopadłam ją sobie wieczorem.
dalia pisze:progect pisze:Aleba pisze:Amidalka pisze:Aleba pisze:Amidalka pisze:skaskaNH pisze:KolekcjonerkaAleba pisze:Nazbierałam se
zawsze to lepiej niż rozmnażaczka
Na tym polu nie mam szans - wszystko równo wycięte
koza też
Też
BARBARZYŃCZYNI
JAK MOGŁAŚ![]()
![]()
a co ?
koty dobrze, koza żle?
progect pisze:Ja bardzo przepraszam, że tak się tu wepchałam, ale to wina Redaf, ją trzeba bić, ale na swoje usprawiedliwienie powiem, ze dawno was czytam, to mogę zostać?
Aleba pisze:Bić redaf, powiadasz? Hmmm... kusząca perspektywa

Aleba pisze:Redafie, nie wiem czy zauważyłaś, ale w tej sztuce rola Kozy jest już obsadzona
Aleba pisze:Ten cytat to tak od czapy trochę teraz wygląda![]()

Aleba pisze:Redafie, nie wiem czy zauważyłaś, ale w tej sztuce rola Kozy jest już obsadzona
varia pisze:Aleba pisze:Redafie, nie wiem czy zauważyłaś, ale w tej sztuce rola Kozy jest już obsadzona
Ale może jeszcze jest szansa na zmianę obsady?
Redaf ma wrodzone predyspozycje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 44 gości