Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edzina pisze:A jak ruda? Bo ja tu zwarta i gotowa jakby co.
sawanka1 pisze:ja to z tym moim kotem Filemonem kota dostanę , cała noc nie przespana bo ten bandyta skrobał w drzwi łazienki i chciał się wydostać , wstawałam do niego w nocy średnio co 15 min do pół godziny - horror bo na 5 :30 wstawałam do pracy i teraz sobie posiedzę niewyspana 12 godz), TZ rano stwierdził , że ten kot jest nienormalny - najpierw sie chował a teraz towarzystwa mu się zachciało , dzisiaj na noc (jeśli nie pojedzie do domu ) zamknę go w jego wiklinowym domku , tam niech sobie drapie
![]()
![]()
a tak poza tym to uwięziony w łazience z wodą w wannie pierwszy raz po tygodniu zrobił kupkę gdzie trzebai mruczy przy głaskaniu, żeby jeszcze tak nie "pachniał" byłoby całkiem nieźle
dalia pisze:sawanka1 pisze:ja to z tym moim kotem Filemonem kota dostanę , cała noc nie przespana bo ten bandyta skrobał w drzwi łazienki i chciał się wydostać , wstawałam do niego w nocy średnio co 15 min do pół godziny - horror bo na 5 :30 wstawałam do pracy i teraz sobie posiedzę niewyspana 12 godz), TZ rano stwierdził , że ten kot jest nienormalny - najpierw sie chował a teraz towarzystwa mu się zachciało , dzisiaj na noc (jeśli nie pojedzie do domu ) zamknę go w jego wiklinowym domku , tam niech sobie drapie
![]()
![]()
a tak poza tym to uwięziony w łazience z wodą w wannie pierwszy raz po tygodniu zrobił kupkę gdzie trzebai mruczy przy głaskaniu, żeby jeszcze tak nie "pachniał" byłoby całkiem nieźle
Sawanka wspólczuję bardzo
Edzina pisze:A jak ruda? Bo ja tu zwarta i gotowa jakby co.
sawanka1 pisze:dalia pisze:sawanka1 pisze:ja to z tym moim kotem Filemonem kota dostanę , cała noc nie przespana bo ten bandyta skrobał w drzwi łazienki i chciał się wydostać , wstawałam do niego w nocy średnio co 15 min do pół godziny - horror bo na 5 :30 wstawałam do pracy i teraz sobie posiedzę niewyspana 12 godz), TZ rano stwierdził , że ten kot jest nienormalny - najpierw sie chował a teraz towarzystwa mu się zachciało , dzisiaj na noc (jeśli nie pojedzie do domu ) zamknę go w jego wiklinowym domku , tam niech sobie drapie
![]()
![]()
Sawanka wspólczuję bardzo
nie jest aż tak strasznie bo kocio jest fajnyale taki zdezorientowany , że szkoda gadać , no wiecie - chorować - tego nie robi się kotu
myślę , że on zaczyna się do nas przyzwyczajać i dlatego już nie chce siedzieć sam i żeby nie to , że należało by go wyprać i cały czas pilnować jego "układ wydalniczy " hihi
to nie miałabym nic przeciwko
sawanka1 pisze:....ciach...
15pietro pisze:sawanka1 pisze:....ciach...
sawanka1 a on jest ciachnięty? nie pamiętam takiej informacjimoże skoro u Ciebie jest to by to wykorzystać.
estre pisze:Ja sobie kąpania nie wyobrażam i podziwiam Sawankę, że w ogóle chce go wyprać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, MojaMigotka, MruczkiRządzą, puszatek i 373 gości