Iza, jutro oblecę pozostałe sklepy z butami...
Dobranoc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JA-BUŚ no co Ty??? Nikogo nie wypłoszyłas. Pewnie Dziewczyny zmęczone po całym tygodniu. A w dodatku ja nawaliłam bo pożno jestem.No nic nie poradzę na tą pogodeJa-Ba pisze:Wypłoszyłam wszystkich???![]()
Iza, jutro oblecę pozostałe sklepy z butami...
Dobranoc
Twoja pomoc i wszystkich Opiekunow Wirtaulnych jest Bardzo Potrzebna.Bez tego ani rusz! Z resztą jakoś powolutku sobie poradzę.Wielkie Dzięki za Wszystkofill-a pisze:Niesamowite,
jestescie Wielkie w tym co robicie... i jest mi przykro, ze nie moge pomoc w inny jak tylko finansowy sposob... ale moze kiedys, bardzo bym tego chciala.
Przyro mi Dominikanna1. Mam nadzieję że sie Tobie ułoży.Męszczyżni są czasem dziwni. Bardzo dziwni.....Pozdrawiam Serdeczniedominikanna1 pisze:Witam. Mam ciche dni z moim który nie akceptuje mnie takiej jaką jestemPozdrawiam was gorąco. Wiosno gdzieś Ty?
Wiora jak w domku? Szczęśliwa?
Ja lece pod koniec kwietnia na wyspy, moja siostra bierze ślub.
Ja-ba zdrowiej! Zdjęcia kiciaków pierwsza klasa pani Izo!!!!!
Dobranoc Afatima. Mam nadzieję ze Twoje sprawy ze zdrowiem juz lepiej???Afatima pisze:Pani Izo prędko kończyć robotę i odpoczywać! Pani musi mieć siły na te futerka wszystkie, a tu środek nocy już jest.
A ja dobranoc wszystkim mówię i uciekam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], puszatek, Wilojoa i 147 gości