Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:no a ja właśnie wyczytałam, że ocet odstrasza i zabija zapach. i to gdzieś na forum było. twisted:
Hannah12 pisze:Już chyba lepszy ocet niż zapachy sioo.
Mnie wkurza że nie czuję zapachów. Nie moge zlokalizować źródła smrodu. Pi... katar!!Hannah12 pisze:Za nim Haker nauczył sie trafiać do kuwety z sioo i qoo to przeszliśmy szkołę przetrwania, ale sioo oseska i niemowlaka nie ma takiego uporczywego zapachu. A bomby to znajdowaliśmy w różnych miejscach, a czasami to się martwiliśmy czy go nie przytkało bo nigdzie nic nie ma i nic nie czuć.
kinga w. pisze:Mam nadzieję. Przykro patrzeć jak tam siedzi w kącie. Chętnie pozwala się głaskać, ale nie wyłazi z brodzika. Ciapa jeden... Żeby choć spróbował się ruszyć... A jakby tak coś zjadł... To niech sobie siedzi, byle bym wiedziała ze nie głodny, ze jest ok.
kalair pisze:kinga w. pisze:Mam nadzieję. Przykro patrzeć jak tam siedzi w kącie. Chętnie pozwala się głaskać, ale nie wyłazi z brodzika. Ciapa jeden... Żeby choć spróbował się ruszyć... A jakby tak coś zjadł... To niech sobie siedzi, byle bym wiedziała ze nie głodny, ze jest ok.
Wierzę,że to przykre,ale nic na siłę Kinguś. Jak będzie głodny,wyjdzie sobie w nocy.
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Mam nadzieję. Przykro patrzeć jak tam siedzi w kącie. Chętnie pozwala się głaskać, ale nie wyłazi z brodzika. Ciapa jeden... Żeby choć spróbował się ruszyć... A jakby tak coś zjadł... To niech sobie siedzi, byle bym wiedziała ze nie głodny, ze jest ok.
Wierzę,że to przykre,ale nic na siłę Kinguś. Jak będzie głodny,wyjdzie sobie w nocy.
On jest w łazience sam, światło jest zgaszone. Tubylce siedzą w pokoju i nie przeszkadzają pTyśkowi. Teraz poszłam mu zmienic jedzonko na swieże, żeby nie leżało przez noc to co rano dostał, to Kłak poszedł od razu do kuwety. Siknął sobie sprawiedliwie wcale się nie przejmując pTyśkiem. Nie wiem jak długo potrafi się tak ot kamuflowac w nowym domu. Masz jakies doświadczenie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 156 gości