mjs pisze:Rozmawiałam przed momentem z anną09. U Mikołajka znaleźli jakiegoś pasożyta, który może być przyczyną wszystkich problemów. Biedny kotuś...
Pasożyta krwi ??
Mikołajek walcz.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mjs pisze:Rozmawiałam przed momentem z anną09. U Mikołajka znaleźli jakiegoś pasożyta, który może być przyczyną wszystkich problemów. Biedny kotuś...
Tweety pisze:ogólnie ze wszystkimi ma być lepiej i już, nie ma uproś, dość tego cackania się, ile koty mogą chorować? i po co? zwłaszcza, że nie ma czasu. W Hucie nadal czeka starsza pani na pomoc w łapance, dzisiaj dzwoniła do mnie pani, od której zabrałam Pestkę z rodzeństwem, bo tam też trzeba łapać, Kłaj czeka, kiedy to wszystko zrobić, zwłaszcza, że mamy tylko 2 łapkiNie wiem co z tymi kotami z Traugutta, bo Sanna-ho nie dzwoni ...
kastapra pisze:
No i my z Kosmą jutro łapiemy, już konkretnie z założeniem wyłapania wszystkiego co się rusza. Towarzystwo wygłodniałe wiec nie powinno być problemów.
Tweety pisze:kastapra pisze:
No i my z Kosmą jutro łapiemy, już konkretnie z założeniem wyłapania wszystkiego co się rusza. Towarzystwo wygłodniałe wiec nie powinno być problemów.
a kiedy bierzesz Filona Piżamkę?
moja Aśka go dzisiaj tam wymiętosiła, bo on ma takie cudne mięciutkie futerko?
Milu, za pamięci, na Wielopolu jest scanomune, trzeba sobie wziąć ze sobą coś takiego jak serek biały czy topiony albo jakieś mięsko mielone aby utoczyć kulki z tego i polówki proszku z kapsułki - to jest dawka dla jednego ogonka i podać po jednej kulce każdemu dopilnowywując aby każde zjadło swoją
Etiopia pisze:Walczę sama ze sobą czy jechać na spotkanie czy nie .....
Ech mam nastrój do doopy
BarbAnn pisze:Kinya pisze:
Tweety, z Ginesem jest bardzo źle - praktycznie nie ma już nadzieiDzisiaj spuszczaliśmy mu płyn z brzuszka - pojawił się niespełna w ciagu 2-3 dni. Dopiero popołudniem ma być doktor Agnieszka, ona się zajmuje interferonem i ona mi powie co i jak. Rano przyszedł mail od doktora Jagielskiego, w lecznicy juz go mają i wiedzą jak z dawkowaniem. Ale chyba nie będę Ci zawracać głowy w tym temacie, chyba że cos się zmieni to dam Ci znać.
FIP??
Kinya pisze:
Wszystko na to wskazujeMój najukochańszy, najwspanialszy kocurek
Tweety pisze: Milu, za pamięci, na Wielopolu jest scanomune, trzeba sobie wziąć ze sobą coś takiego jak serek biały czy topiony albo jakieś mięsko mielone aby utoczyć kulki z tego i polówki proszku z kapsułki - to jest dawka dla jednego ogonka i podać po jednej kulce każdemu dopilnowywując aby każde zjadło swoją
milu pisze:Tweety pisze: Milu, za pamięci, na Wielopolu jest scanomune, trzeba sobie wziąć ze sobą coś takiego jak serek biały czy topiony albo jakieś mięsko mielone aby utoczyć kulki z tego i polówki proszku z kapsułki - to jest dawka dla jednego ogonka i podać po jednej kulce każdemu dopilnowywując aby każde zjadło swoją
Nie ma sprawy, jutro podam. Jedna kapsułka na dwóch, dobrze doczytałam?
Tunisia pisze:mjs pisze:Rozmawiałam przed momentem z anną09. U Mikołajka znaleźli jakiegoś pasożyta, który może być przyczyną wszystkich problemów. Biedny kotuś...
mikołajek ma anemię autohemolityczną wywołaną przez bartonelozę?? anemię z autoagresji często obserwuje się w przypadku białaczki ale skąd u niego wzięła się ta mykoplazmaHemobartonella przenosi się przez kleszcze i pchły
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, puszatek, sylwiakociamama, Vafuria i 167 gości