http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3517557#3517557
Uważam, że jak Glakiemu mu przejdzie ale nie licz, że tej nocy

trzymam kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dora750 pisze:Zlał się do łóżka i jeszcze w nim spał![]()
Kinga, ja myślę, że Ty powinnaś sobie jeszcze jedną kuwetę zorganizować. Poza tym w domu on siusiał do drewienek, a kuwet było 5. Miał wybór. Ale dobrze, że się wysiusiał
![]()
kinga w. pisze:Wiem że może lać. Najgorsze jest to, że mam totalnie zatkany nos i kompletnie nic nie czuję. Wolałabym czuć. Łózko nie musi być jedynym zaszczanym miejscem w domu. Druga kuweta powinna dziś dojść, jeśli nie, zamontuję coś zastępczego. Biorę pod uwagę ze kot najbardziej kuwetkowy pod wpływem stresu... I nie wiem czy pTysiek nie polał łóżka bo NA ŁÓŻKU CZUŁ SIE NAJBEZPIECZNIEJ. Widzę ze mnie akceptuje - reaguje na mizianie, mruczy, w nocy wtulał się jakby "od zawsze"... W jego odczuciu Kłaq to niewiadoma, Futro to ewidentne zagrożenie - tak mi się wydaje. Może łóżko było jedynym miejscem gdzie ODWAŻYŁ SIĘ wysikać... On jest po prostu przestraszony i nie czuje się bezpiecznie.
Tyzma pisze:Ta to właśnie mówięja nierozważnie jak przyjechałam zaraz Glakiego do łózka wzięłam, żeby mu było miło. No i jemu było tylko nam nie
to był horror - ciągłe pranie i psiukanie, na okrągło i modlitwy, żeby kołdry powysychały bo już i śpiwory i koce były zalane
kinga w. pisze:Tyzma pisze:Ta to właśnie mówięja nierozważnie jak przyjechałam zaraz Glakiego do łózka wzięłam, żeby mu było miło. No i jemu było tylko nam nie
to był horror - ciągłe pranie i psiukanie, na okrągło i modlitwy, żeby kołdry powysychały bo już i śpiwory i koce były zalane
To jest puchowa kołdra! Tego się nie pierze!! I moczyc też nie powinno.TŻ mnie ubije!!
Inuś, też zrób noski - noski i będzie ok. Jafka grzeczna!
Kłaczek pokojowy
kinga w. pisze:Można Vitparem po puchowej kołdrze? Bo narzutę to bez problemu - pralka i go!
kinga w. pisze:BarbAnn, dzięki, na razie kontakty nie są tragiczne. pTysiek się ukrywa, Kłaczek do niego zagląda, Futro choć fuczy nie startuje do bójki.
Ale jakby coś... Ten feliway to skąd i mniej więcej za ile można wytargać?
Dorotka, narzutę wyprałam, z kołdrą tylko muszę coś zrobić... Zajszczany świat...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 116 gości