Koty z kielc...maluchy, młodziaki i troche starsze :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 19, 2009 14:36

Sliczne miziolki!
Obrazek

Cassania

Od: Nie sty 18, 2009 22:13

Post » Czw lut 19, 2009 20:41

ta kocinka jest najprawodpodobniej corka bialej kotki-tzn. Grety (nie Gobi :wink: )
miala 4 malenstwa i z tego co mi opisywala Marta-Nela zostala uratowana od smierci obok mojego podworka-oczywiscie zawinil-co ja pisze-ta zbrodnie popelnil czlowiek, bo potrul maluchy trutkami na szczury :evil: :evil: :evil: 2 male kocinki zmarly, reszta tez podobno, chociaz nie wiem skad sie ta reszta wziela-jedyne kocinki ktore widzialam, to te 4 maluszki, ktore byly zdrowe i ktore na podworko moje przyprowadzila mi tego lata Greta-jeden Sylwus jest u mojej siostry
przeciez ja te maluszki karmilam i one mieszkaly u nas w piwnicy albo obok i nigy bym nie przypuszczala, ze tam mieszkaja zbrodniarze :!: :evil: widzialam jak jakas starsza kobieta dokarmia tam koty i bylam przekonana, ze jest tam bezpiecznie-ale okazalo sie, ze sie mylilam :cry:
zabrala bym maluszke do mojej siostry na stale, ale adoptuje juz Gine i wiecej kocizkow na pewno juz nie wezmie :roll:
mam nadzieje ,ze juz tam maluchow nie bedzie-3 kotki juz sa wykastrowane, jedna czeka na lapanke, ale mam nadzieje, ze sie zlapie
zostaja jeszcze 3 kocury-moze slyszeliscie, zeby ktos chcial pieknego czarnego, dorodnego kocurka?
Kicia... 16.09.2016 (*)

mamba luna

Od: Pon gru 19, 2005 0:14

Post » Czw lut 19, 2009 21:43

Shila miała wczoraj sterylke i zdecydowalismy, ze kicia zostaje do adopcji.
Dzisiaj sterylke miała Nela.

Nowe zdjęcia burasek juz wstawiłam do ich wątku 8)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Czw lut 19, 2009 21:44

Jak się ma sprawa domków dla Snajpera, Smerfika, Inkusia?
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Czw lut 19, 2009 21:44

Mam też troche zdjęć Giny i Grety. Zdjęcia niebawem pojawią się na watku :)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Czw lut 19, 2009 21:46

Smerfika i Snajpera w niedziele zawozimy do Wrocławia. Wizyta wypadła bardzo dobrze :)

Wizyta w domku u Inka niestety nie wypadła pomyslnie dlatego mały dalej szuka.

W przyszłym tyg idziemy na wizyte do Zuzkowego domku :)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Czw lut 19, 2009 21:49

fiona.22 pisze:Smerfika i Snajpera w niedziele zawozimy do Wrocławia. Wizyta wypadła bardzo dobrze :)

To super - bardzo się cieszę :D .

fiona.22 pisze:Wizyta w domku u Inka niestety nie wypadła pomyslnie dlatego mały dalej szuka.

Szkoda... Szkoda też, że tamten domek, chętny wcześniej na Inkusia, się nie odzywa... A to on miał się odezwać? W sumie mógłby zapytać o zdrowie kocurka...

fiona.22 pisze:W przyszłym tyg idziemy na wizyte do Zuzkowego domku :)

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Pt lut 20, 2009 0:09

Obiecane zdjęcia:)
Po kolei

1. Czarusia-kotka od mamba luna
Obrazek
Obrazek
Obrazek

2. Pumek-kotek z Toporowskiego
Obrazek
Obrazek
Obrazek

3. Gina i Greta-od mamba luna
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt lut 20, 2009 9:27

Czy mnie się wydaje, czy Pumek ma tak spłaszczony pyszczek jak moja Misia? :lol:

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Pt lut 20, 2009 10:42

Weszłam przypadkowo, bo tytuł watku jest alarmujacy.. Widze, ze sytuacja rzeczywiscie bardzo ciezka..

Podrzuce wateczek.. Oby jak najwiecej kotow dalo sie uratowac i znalazlo szybko Dom (taki prawdziwy - bez zwrotow!!)

:ok: :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lut 20, 2009 14:30

Dzisiaj kilka mintu po 8.00 dostalam telefon z informacją, ze na jednym z osiedli, przy ul Krakowskiej (tam gdzie znaleźlismy Igraszkę) pod schodami mieszka młody kociak...miejsce udało się dośc łatwo zlokalizowac bo miseczki stały nieopodal tych schodów. Udało sie wykiciac malucha na tyle, ze sie pokazał i wiedzieliśmy, ze tam jest.
Troche zeszło z tym kicianiem ale w końcu maluch wyszedł całkiem i zaczął do misek się przytuklac więc mu ręke podstawiłam i chyba stwierdził, ze ręka fajnieksza :)
W między czasie Gem pobiegł do sklepu po rybe coby wywabić jakos malucha z dziury :)
Zanim Gem wrócił kociak już się głaskał i własnie zaczynał jeśc. Niestety wyedy okrutna fiona złapała go za futro... pojechalismy prosto do weta.
Uwkurzałam sie jak nie wiem co bo ludzie jak kot siedzi i marznie to nawet głowy nie odwrócą ale jak fiona siedzi przy dziurze i kicia to nagle wszystkich to interesuje...debilni ludzie nie dość że się gapili to jeszcze tupali na schodach ciągle plosząc malucha :evil:

Maluch na na imie Haski, ma ok 5-6mies, kocurek.
Już w gabinecie na stole zaczął mruczeć. Takie kochane piekne stworzonko.
Na razie został odrobaczony, odpcholny i pojechał na dt do pietku. W piatek z racji tego, ze u mnie zwalnia się miejsce czeka go przeprowadzka. Przepiekny whoskasowo-biały chłopak

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt lut 20, 2009 15:57

Ryba się oczywiście nie zmarnowała, bo kotek zjadł ją w DT (drugie zdjęcie) :) A wcześniej swoją porcję dostała Shilla :)
Haski jest śliczny i oswojony. Na szczęście jednak jego zaufanie do ludzi nie jest bezgraniczne, bo nie przeżyłby na ulicy.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pt lut 20, 2009 16:10

Co u Sherry?Czy wszystko dobrze sie goi? :wink:
Obrazek

Cassania

Od: Nie sty 18, 2009 22:13

Post » Pt lut 20, 2009 17:22

Inek znalazł wirtualnego opiekuna.
Bardzo serdecznie dziekuje Pani Oldze za wirtualna opieke nad kociakiem :1luvu:

Drugim szczęśliwcem jest Nela zaadoptowana przez Panią Ewę Górak :1luvu:

W całym tym zamieszaniu umkneła mi informacja, ze Sylta już w swoim domku :lol:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt lut 20, 2009 21:31

Czarusia jest taka sliczna koteczka o ciekawskim bardzo charakterze a tak bidusia wyszla jak nie ona :wink:
do zlapania zostala jej siostra i moje podworko bedzie z glowy-o ile jakas kotka znowu nie stwierdzi, ze tu karmia i krzywdy nie robia i nie przyniesie mi swoich maluchow pod opieke :lol: :wink:
fionka-musimy sie umowic na przekazanie potrzebnych rzeczy dla kotowatych :D moze ja podskocze do Ciebie?
Kicia... 16.09.2016 (*)

mamba luna

Od: Pon gru 19, 2005 0:14

[poprzednia][następna]