ta trawa któroą kupiłam jest z hiltona i to jest mieszanka zbóż, kotka kolezanki jak z nia przyjechała wcinała aż się uszy trzęsły
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Ja sieję pszenicę lub owies. Koty chętniej jedzą owies, bo słodszy, ale trudniej go dostać. Kupna kocia trawka ich nie interesuje
Zowisia pisze:Uf .... ale walka ...
no to teraz Koszka juz nie ma rady, musi wydobrzec !
zo
ewar pisze:Dziewczyny,mam prośbę.Czy któraś z Was mogłaby sprawdzić domek?W Krakowie,ul.Białoruska.Telefon podałabym na pw.Domek zgadza się na wizytę,na umowę adopcyjną,trochę tylko zdziwiony,że whiskas jest be.Nie jest to "na wczoraj",ale ja daleko i muszę pomyśleć o ewentualnym transporcie,a to może potrwać.Kotka w klatce,szkoda jej.
Tweety pisze:aania pisze:Trochę mi się płakać chce. moja p.doktor podejżewa u Arbuza białaczkę.
badania jakieś robiła? w jakim on wieku jest?
mjs - bardzo proszę o pudełeczko, bo karmy jest chyba więcej a ja będę jechać tramwajem.
Anna09 - wziąć kalendarz dla Ciebie?
Patka_ pisze:Drogie Panie czy mogę od kogoś zakupic dicortinef vet? Wlaśnie mi się skończył a muszę kropic jeszcze tydzień Aresika (chociaż wygląda jakby było po wszystkim).
Patka_ pisze:Patka_ pisze:Drogie Panie czy mogę od kogoś zakupic dicortinef vet? Wlaśnie mi się skończył a muszę kropic jeszcze tydzień Aresika (chociaż wygląda jakby było po wszystkim).
Ponawiam pytanie bo sprawa dość pilna, jutro lece po pracy na spotkanie z wami, więc nie bardzo wyrobię do weterynarza a aresik niezakropiony, czy mogę od kogoś kupic dicortinef? ew. jest gdzies w hucie vet który od 8 przyjmuje? moglabym kupic po drodze, boje sie ze sie głupek znowu rozdrapie
Użytkownicy przeglądający ten dział: indestructibleperson i 80 gości